banner1
banner2
banner3
Halo, datang ka konsultasi produk urang!

SAYANG INGGRIS KOMPUTER KAMI

Jiangsu Senwei Electronics Co, Ltd. nyaéta panyadia jasa manajemén énergi anu komprehensif sareng manajemén énergi cerdas salaku bisnis inti na, nyayogikeun jasa sakedik sapertos pangukuran, alat komunikasi, perangkat lunak awan, integrasi sistem, operasi sistem sareng pangropéa anu aya hubunganana sareng tanaga pangukuran sareng manajemén. Perusahaan ngadamel tonggong ukur pinter, setélan hemat, kakuatan jajan, listrik tanaga listrik pinter, DIN-rel jenis énérgi listrik listrik paréter, mérek listrik listrik pra-bayar, dipasang dina tanaga listrik éléktronik multi-fungsi, terminal monitoring, unit akuisisi data ..

bisi urang

acara kajian urang

  • Intelligent power management system includes power metering terminal, data collector and PC..

    Sakola

    Sistem manajemén kakuatan calakan ngawengku terminal mérek listrik, kolektor data sareng PC.
    langkung seueur ningali
  • The traditional manual method for measuring the energy consumption of various types of factories results..

    Pabrik

    Metode manual tradisional pikeun ngukur konsumsi énergi tina sababaraha jinis pabrik ..
    langkung seueur ningali
  • Jiangsu Senwei Electronics Co., Ltd. provides a professional information management system solution for..

    Irigasi

    Jiangsu Senwei Electronics Co, Ltd nyayogikeun solusi sistem manajemén inpormasi kanggo:
    langkung seueur ningali
  • Applications: steel, petrochemical, chemical, coking, pharmaceutical and pharmaceutical, paper mills..

    Lingkungan

    Panerapan: baja, pétrokimia, kimia, coking, farmasi sareng farmasi, pabrik kertas ..
    langkung seueur ningali

produk urang

Produk kami ngajamin kualitas

  • 0+

    Produk

  • 0+

    Kaluaran taunan

  • 0+

    Patén

  • 0%

    Kamajuan proyék

Kakuatan

Palayanan palanggan, kepuasan pelanggan

Inpormasi panganyarna kami

Sistim penjualan listrik prepaid kartu IC Parentah
Prospek masa depan listrik tanaga listrik prepaid
ngawaskeun pamakean énergi "nyai"
langkung seueur ningali