page-b

3PHASE 4WIRE ENERGY METER (jauh)

3 fase 4 tanaga listrik tanaga (jauh) mangrupikeun produk pangukuran énergi anyar anu dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan kami dumasar kana spésifikasi téknis GB / T17215.321-2008 sareng GB / T17215.323-2008. Produk ieu nganggo sirkuit terintegrasi skala ageung sareng téknik SMT, kalayan fungsi sapertos pangukuran énergi listrik, pamrosésan data, monitoring real-time, sareng interaksi inpormasi.


Jinis Produk

Produk Tag

——Inpormasi Umum——

 

Fitur Produk:

1. DIN rel, ukuran leutik sareng gampang instalasi

2. Nalika dua fase ABC diaktipkeun, méter énergi masih tiasa dianggo biasana

3. Boga fungsi ngajual listrik jarak jauh

4. Metode komunikasi: RS485, infra red

5. Boga fungsi tikét tikét (laju variabel)

6. Bisa ningalikeun jumlah konsumsi listrik, arus, tegangan, kakuatan, faktor kakuatan, sareng sajabana.

7. Cahaya peringatan tiasa nyaangan nalika tekanan turun

 

——Fungsi Produk——

 

1.Display ku tampilan LCD sareng sudut pandang anu lega sareng kontras anu luhur

Metode 2.Komunikasi: RS485, infra red

Tempat anu tiasa dipasang: komunitas, hotel, mall, gedong kantor, sakola, harta, jsb

Fungsi 4.Masurasi: kalikeun tarif, ngajual listrik jarak jauh

5. Ukuran katepatan High: positip / negatif, énergi aktif / reaktif

6.Pasang pamasangan: Adopsi pituduh rel, instalasi gampang, polumeu lampu

7.Component: komponén kualitas luhur

8.Has fungsikeun tikét tikét

9. switch listrik-pareum tiasa kabina atanapi éksternal

 

——Parameter Téknis——

 

Tegangan tegangan 3 × 220V / 380V
Spésifikasi ayeuna 3 × 1,56) 、3 × 560) 、3 × 1040) 、3 × 20803 × 10100A
Frékuénsi dipasang 50Hz
Tahap akurasi Tingkat aktip 1
Konsumsi énergi Garis tegangan: <= 1.5W, 10VA; garis ayeuna: <2VA
Kisaran suhu Kisaran suhu damel -25 ~ 55degree, ekstensip suhu kerja anu ekstrim -40 ~ 70 derajat
Méter konter (imp / kWh) 6400400
Kelembapan kisaran 40%60%, kalembaban relatif damel tiasa dikawasa dina 95%

 

——Gambar produk——

 

remote (1)
remote (2)
remote (3)

 

——Modeu Sambungan Kawat——

 

Fix meter listrik ka rel pituduh, teras sambungkeun antarbeungeut numutkeun diagram kabel. Disarankeun make kawat tambaga atanapi terminal tambaga. Tukang screws dina kotak terminal kedah diketelkeun supaya teu dibakar kusabab kontak goréng atanapi kawat ipis anu parah.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami