page-b
  • 3PHASE 4WIRE ENERGY METER

    3PHASE 4WIRE ENERGY METER

    Ieu angkat cangkang non-logam seuneu, anu ukuranana ageung sareng gampang dipasang; éta ngumpulkeun indikasi énergi real-time unggal méter énergi, indéks énergi beku anu unggal-titik, sareng meter maca indikasi énergi beku anu titik-titik; jarak jauh sareng lokal sareng query maca meter Program.