page-b
  • 3Phase 4wire prepaid energy meter(remote)

    3Phase 4wire prepaid énergi énergi (jauh)

    3phase 4wire energy meter (jauh) mangrupikeun produk pangukuran énergi anyar anu dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan kami dumasar kana spésifikasi téknis GB / T17215.321-2008 sareng GB / T17215.323-2008. Produk ieu nganggo sirkuit terintegrasi skala ageung sareng téknik SMT, kalayan fungsi sapertos pangukuran énergi listrik, pamrosésan data, monitoring real-time, sareng interaksi inpormasi.