page-b
  • 3Phase prepaid energy meter(ic card)

    3Phase meter énergi prabayar (kartu ic)

    3phase énergi meter (kartu IC) mangrupikeun produk pangukuran énergi anyar anu dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan kami dumasar kana spésifikasi téknis GB / T17215.301-2007, DL / T614-2007 sareng DL / T645-2007. Produk ieu nganggo sirkuit terintegrasi skala ageung sareng téknik SMT, kalayan fungsi sapertos pangukuran énergi listrik, pamrosésan data, monitoring real-time, sareng interaksi inpormasi.