page-b

Tentang Kami

Jiangsu Senwei Electronics Co, Ltd. nyaéta panyadia jasa manajemén énergi anu komprehensif sareng manajemén énergi cerdas salaku bisnis inti na, nyayogikeun jasa sakedik sapertos pangukuran, alat komunikasi, perangkat lunak awan, integrasi sistem, operasi sistem sareng pangropéa anu aya hubunganana sareng tanaga pangukuran sareng manajemén.

Perusahaan ngadamel tonggong ukur pintar, sekar hemat energi, jajan listrik, listrik tanaga listrik pinter, DIN-rel jenis énérgi listrik listrik paréter, listrik tanaga listrik pra-bayar, dipasang dina tanaga listrik éléktronik multi-fungsi, terminal monitoring, unit akuisisi data , alat digital multi-fungsi, meter cai, terminal, DTU, RTU, mesin manajemén sareng konsentrasi pikeun ngumpulkeun informasi listrik, sareng solusi téknis pikeun produk di luhur.

IMG_6669
IMG_6514

Perusahaan ngagaduhan grup tulang tonggong ngora, profésional, kualitas luhur sareng manajemén tulang tonggong. Manajemén organisasi mangrupikeun organisasi berorientasi anu ngajarkeun diajar di tempat kerja, damel di pangajaran, sareng ngantebkeun pamutahiran sakedik deui unggal dinten.

Inovasi mangrupikeun tujuan anu salamet pikeun jalma anu nyalametkeun, kalayan inovasi téknologi pikeun pangembangan, inovasi manajemén pikeun kauntungan, standarisasi, spésialisasi, pamikiran manajemén anu diprogram salawasna sapanjang desain produk, pabrik, jasa palanggan, sareng sajabana, sareng ngadamel kualitas produk anu alus teuing. tingkat jasa kelas munggaran.

Jiangsu Senwei Electronics Co, Ltd. salawasna tunduh kana téknologi berorientasi sareng téknologi operasi berorientasi pasar, sareng hormat kana filsafat bisnis "co-creation, sharing, progress, and benefit benefit". Misi kami kanggo difokuskeun manajemén tanaga sareng nyumbang kana konservasi énergi sareng pangurangan édisi. Anu milu nyaéta panyadia jasa kelas munggaran dina bidang manajemén énergi pinter. Diingetkeun ideu jujur ​​sareng hasil win-win, urang janji bakal méré produk sareng jasa anu langkung saé pikeun unggal klien. Unggal anggota perusahaan kami nganggap inovasi salaku usaha anu langgeng. Kami bakal, sapertos biasana, masihan pinuh ku kauntungan téknologi dina hal pangukuran sareng manajemén énergi pikeun ngabantu para nasabah pikeun ngahontal tujuan panggunaan énergi ilmiah, konservasi énergi sareng pangurangan konsumsi. Ku ngalaksanakeun ieu kami bakal nimbulkeun kontribusi urang sorangan pikeun ngahémat sumber daya sareng komunitas anu ramah lingkungan.

VVV