page-b
  • concentrator

    concentrator

    Concentrator DJGZ23-SW10 mangrupikeun produk pinter anu pang anyarna dikembangkeun ku Senwei. Éta ngagabungkeun téknologi komunikasi mobile modern, téknologi komputer, téknologi pangukuran listrik. Adopt GPRS (CDMA atanapi jaringan kabel) sareng stasion master monitoring pikeun ngawujudkeun transmisi data jarak jauh, édisi koleksi data ngalangkungan gancang saperapihan AD, sareng sadar pamrosésan data, ngarékam data sareng panyimpen data liwat operasi prosésor pusat.