page-b
  • management machine

    manajemén mesin

    Ieu angkat cangkang non-logam seuneu, anu ukuranana ageung sareng gampang dipasang; éta ngumpulkeun indikasi énergi real-time unggal méter énergi, indéks énergi beku anu unggal-titik, sareng meter maca indikasi énergi beku anu titik-titik; jarak jauh sareng lokal sareng query maca meter Program.
  • concentrator

    concentrator

    Concentrator DJGZ23-SW10 mangrupikeun produk pinter anu pang anyarna dikembangkeun ku Senwei. Éta ngagabungkeun téknologi komunikasi mobile modern, téknologi komputer, téknologi pangukuran listrik. Adopt GPRS (CDMA atanapi jaringan kabel) sareng stasion master monitoring pikeun ngawujudkeun transmisi data jarak jauh, édisi koleksi data ngalangkungan gancang saperapihan AD, sareng sadar pamrosésan data, ngarékam data sareng panyimpen data liwat operasi prosésor pusat.
  • RTU

    RTU

    SW-TCP232-304 mangrupikeun server port serial RS485, ukuran alit, biaya dikontrol, édisi RS485 ka fungsi transmisi transparan transparan Ethernet; kalayan 1 palabuhan Ethernet, 10 / 100Mbps laju; dukungan balikan deui restart, DHCP otomatis nampi résolusi ngaran domain IP DNS, pamutahiran jauh, fungsional port virtual; ngadukung data neunggeul adat pikeun ngaleungitkeun tautan anu teu aya gunana; pakét pendaptaran adat pikeun ngadeteksi status sambungan.
  • DTU

    DTU

    SW-GPRS232-734 mangrupikeun terminal transmisi kakuatan RS485 GPRS DTU, anu nyayogikeun fungsi transmisi transparan dua arah ti RS485 ka GPRS; ngarojong aksés jaringan GSM / GPRS; Perlindungan isolasi sirkuit RS485, kamampuan anti gangguan anu kuat; ngarojong 4-saluran Soket sakaligus sacara online; ngarojong TCP, UDP; ngadukung pangiriman transparan SMS, transmisi transparan jaringan, HTTPD, UDC sareng modeu anu sanésna; ngadukung set instruksi dasar sareng set instruksi panjang; ngadukung tegangan lebar 5-36V, DC sareng pilihan pasokan listrik.