page-b
  • 3PHASE 4WIRE ENERGY METER

    3PHASE 4WIRE ENERGY METER

    Ieu angkat cangkang non-logam seuneu, anu ukuranana ageung sareng gampang dipasang; éta ngumpulkeun indikasi énergi real-time unggal méter énergi, indéks énergi beku anu unggal-titik, sareng meter maca indikasi énergi beku anu titik-titik; jarak jauh sareng lokal sareng query maca meter Program.
  • 3PHASE 4WIRE ENERGY METER(IC card)

    3PHASE 4WIRE ENERGY METER (kartu IC)

    3 fase 4 tanaga bayar prabayar 4 fase 4 (kartu IC) mangrupikeun produk pangukuran énergi anyar anu dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan kami dumasar kana spésifikasi téknis GB / T17215.321-2008 sareng GB / T17215.323-2008. Produk ieu nganggo sirkuit terintegrasi skala ageung sareng téknik SMT, kalayan fungsi sapertos pangukuran énergi listrik, pamrosésan data, monitoring real-time, sareng interaksi inpormasi.
  • Din rail single phase energy meter

    Din rel tunggal fénomér énergi méter

    Single-phase din rel listrik énergi meter (aktif) nyaéta produk pangukuran énergi anyar anu dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan kami dumasar kana spésifikasi téknis GB / T17215.321-2008. Produk ieu nganggo sirkuit terintegrasi skala ageung sareng téknik SMT, kalayan fungsi sapertos pangukuran énergi listrik, pamrosésan data, monitoring real-time, sareng interaksi inpormasi.
  • Single phase din rail energy meter(remote)

    Fase tunggal din énergi tanaga rel (jauh)

    Single-phase din rel listrik énergi méter (jauh) mangrupikeun produk pangukuran énergi listrik anyar anu dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan kami dumasar kana spésifikasi teknis GB / T17215.321-2008.Kami ieu nganggo sirkuit terintegrasi terintegrasi sareng prosés produksi SMT. kalayan fungsi sapertos pangukuran énergi listrik, pamrosésan data, pamantauan waktos nyata, sareng interaksi inpormasi.
  • Single Phase DIN Rail Energy Meter(IC card)

    Taya Fase Énergi Tenaga Énergi DIN Rail (kartu IC)

    Single-phase din rel listrik énergi meter (kartu IC) mangrupikeun produk pangukuran énergi listrik anyar anu dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan kami dumasar kana spésifikasi teknis GB / T17215.321-2008.Tulis ieu nganggo sirkuit terintegrasi terpadu ageung sareng prosés produksi SMT. , sareng fungsina sapertos pangukuran énergi listrik, pamrosésan data, pamantauan waktos nyata, sareng interaksi inpormasi.
  • Single Phase DIN Rail Energy Meter(dormitory)

    Fase Tunggal DIN Rail Tenaga Méter (asrama)

    Single-phase din rel listrik énergi meter (asrama) mangrupikeun produk pangukuran énergi listrik anyar anu dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan kami dumasar kana spésifikasi teknis GB / T17215.321-2008.Tulis ieu nganggo sirkuit terintegrasi terintegrasi sareng prosés produksi SMT. kalayan fungsi sapertos pangukuran énergi listrik, pamrosésan data, pamantauan waktos nyata, sareng interaksi inpormasi.
  • 3PHASE 4WIRE ENERGY METER (remote)

    3PHASE 4WIRE ENERGY METER (jauh)

    3 fase 4 tanaga listrik tanaga (jauh) mangrupikeun produk pangukuran énergi anyar anu dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan kami dumasar kana spésifikasi téknis GB / T17215.321-2008 sareng GB / T17215.323-2008. Produk ieu nganggo sirkuit terintegrasi skala ageung sareng téknik SMT, kalayan fungsi sapertos pangukuran énergi listrik, pamrosésan data, monitoring real-time, sareng interaksi inpormasi.