page-b

Din rel tunggal fénomér énergi méter

Single-phase din rel listrik énergi meter (aktif) nyaéta produk pangukuran énergi anyar anu dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan kami dumasar kana spésifikasi téknis GB / T17215.321-2008. Produk ieu nganggo sirkuit terintegrasi skala ageung sareng téknik SMT, kalayan fungsi sapertos pangukuran énergi listrik, pamrosésan data, monitoring real-time, sareng interaksi inpormasi.


Jinis Produk

Produk Tag

——Inpormasi Umum——

 

Fitur Produk:

1.DIN RAIL, ukuran leutik, gampang instalasi

2.Tampilkeun pamakean kumulatif, gampang sareng gancang dibaca

3.Komunikasi komunikasi: RS485, infra red

4.Active & Fungsi ngukur énergi réaktif

Kasalahan pangukuran 5.Small, data Akurat

 

——Fungsi Produk——

 

1.Display ku tampilan LCD sareng sudut pandang anu lega sareng kontras anu luhur

Metode 2.Komunikasi: RS485, infra red

Tempat anu tiasa dipasang: komunitas, hotel, mall, gedong kantor, sakola, harta, jsb

Fungsi 4.Masurasi: tegangan, arus, kakuatan, faktor kakuatan sareng anu sanés

5. Ukuran katepatan High: positip / negatif, énergi aktif / reaktif

6.Pasang pamasangan: Adopsi pituduh rel, instalasi gampang, polumeu lampu

7.Component: komponén kualitas luhur

Struktur 8.Strong, seuneu retardant, anti sepuh, prestasi kedap alus

Dimensi struktur kasus anu saragam, endah pisan sareng gampang dipasang.

 

——Parameter Téknis——

 

Tegangan tegangan 220V
Spésifikasi ayeuna 520、 560) 、1040 401560A
Frékuénsi dipasang 50Hz
Tahap akurasi Tingkat aktip 1
Konsumsi énergi Garis tegangan: <= 1.5W, 10VA; garis ayeuna: <2VA
Kisaran suhu Kisaran suhu damel -25 ~ 55degree, ekstensip suhu kerja anu ekstrim -40 ~ 70 derajat
Méter konter (imp / kWh) 1600
Kelembapan kisaran 40%60%, kalembaban relatif damel tiasa dikawasa dina 95%

 

——Gambar produk——

 

A1-1  A1-2  A1-3  A1-4

 

 

——Modeu Sambungan Kawat——

 

Fix meter listrik ka rel pituduh, teras sambungkeun antarbeungeut numutkeun diagram kabel. Disarankeun make kawat tambaga atanapi terminal tambaga. Tukang screws dina kotak terminal kedah diketelkeun supaya teu dibakar kusabab kontak goréng atanapi kawat ipis anu parah.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami