page-b
  • Din rail single phase energy meter

    Din rel tunggal fénomér énergi méter

    Single-phase din rel listrik énergi meter (aktif) nyaéta produk pangukuran énergi anyar anu dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan kami dumasar kana spésifikasi téknis GB / T17215.321-2008. Produk ieu nganggo sirkuit terintegrasi skala ageung sareng téknik SMT, kalayan fungsi sapertos pangukuran énergi listrik, pamrosésan data, monitoring real-time, sareng interaksi inpormasi.