page-b
  • DTU

    DTU

    SW-GPRS232-734 mangrupikeun terminal transmisi kakuatan RS485 GPRS DTU, anu nyayogikeun fungsi transmisi transparan dua arah ti RS485 ka GPRS; ngarojong aksés jaringan GSM / GPRS; Perlindungan isolasi sirkuit RS485, kamampuan anti gangguan anu kuat; ngarojong 4-saluran Soket sakaligus sacara online; ngarojong TCP, UDP; ngadukung pangiriman transparan SMS, transmisi transparan jaringan, HTTPD, UDC sareng modeu anu sanésna; ngadukung set instruksi dasar sareng set instruksi panjang; ngadukung tegangan lebar 5-36V, DC sareng pilihan pasokan listrik.