page-b

Ékspon monitor monitoring énergi listrik (gprs.lora)

Stasion pemantauan Énergi Énergi listrik umumna dianggo pikeun pamakean énergi tilu fase, sareng tiasa dilengkepan fungsi komunikasi RS485 sareng fungsi komunikasi nirkabel, anu gampang pikeun pangguna pikeun ngalaksanakeun kakawasaan, koleksi, sareng manajemén monitor jauh. Produkna gaduh kaunggulan tina katepatan anu luhur, ukuran alit, sareng instalasi gampang. Éta tiasa dipasang sacara fleksibel sareng didistribusikeun dina kotak distribusi pikeun ngémutan ukuran éleméntasi, statistik sareng analisa daerah anu béda sareng beban anu béda.


Jinis Produk

Produk Tag

--Inpormasi Umum--

 

Fitur Produk:

1.DIN rel, ukuran leutik

2.Tambahkeun jinis trafo kabuka, anu tiasa dipasang tanpa kakuatan listrik

3.Ia gaduh sadayana fungsi pangukuran tina tilu-tanaga mékanis multi-fénoméntasi

Komunikasi tanpa kabel, jaringan sederhana sareng operasi stabil

5.Tampa kalayan fungsionalitas pemantauan kabel tilu fase pikeun nyegah seuneu sareng ngaleungitkeun bahaya kasalametan

6. Fungsi ngawaskeun bocor anu ayeuna ngajadikeun catu daya langkung dipercaya

 

——Fungsi Produk——

 

Fungsi 1.Komunikasi: Standard 1 Interaksi komunikasi RS485.

2. modul Pilihan

Modél GPRS: Jaringan umum sélulér GPRS (jaringan 2G).

Modél Lora: Komunikasi NB-Lot, konsumsi listrik rendah.

Fungsi 3.Main: Éktip pengawasan efisiensi énergi tiasa gaduh dua sét jadwal, anu tiasa otomatis dirobih dina waktos anu disatujuan; unggal jadwal ngadukung 4 tarif sareng 8 jaman.

Terminal pangimeutan 4.Energy tiasa ngukur arus, tegangan, kakuatan aktip, kakuatan reaktif, kakuatan sakedapan, faktor kakuatan, jsb.

5.Péstét: Épék pemantauan efisiensi énergi tiasa ngukur énergi réaktif sareng aktip fase A, B, sareng C, sareng énérgi aktif sareng aktip ayeuna fase A, B, sareng C, sareng énergi aktif digabungkeun.

6.Metering chip: Anggo precision tinggi, sensitipitas tinggi, stabilitas tinggi, lega, lega chip kakuatan pangukuran listrik

 

——Parameter Téknis——

 

Tegangan tegangan 3 * 380V3 * 100V
Spésifikasi ayeuna 5A, 100A, 200A, 300A, 400A, 600A
Frékuénsi dipasang 50Hz
Tahap akurasi Tingkat aktip 1, tingkat réaktif 2
Konsumsi énergi Jalur tegangan: <= 2W, 5VA; garis ayeuna: <2VA
Komunikasi RS485:2400bpsMikropon nirkabel:470MHzGPRS:900 / 1800MHzStandar: DL / T645-20000MODEBUS
Méter konter (imp / kWh) 6400400
Pangukuran Kakuatan +/- 1%, nilai efektif +/- 1%, + / - 3 ℃, katepatan Jam 0.5second / dinten

 

——Gambar produk——

 

Electric Energy Efficiency Monitoring Terminal ( GPRS.Lora ) (1)  Electric Energy Efficiency Monitoring Terminal ( GPRS.Lora ) (4)  Electric Energy Efficiency Monitoring Terminal ( GPRS.Lora ) (3)  Electric Energy Efficiency Monitoring Terminal ( GPRS.Lora ) (2) Electric Energy Efficiency Monitoring Terminal ( GPRS.Lora ) (5)

 

 

——Modeu Sambungan Kawat——

 

Pamasangan sareng kabel:

A, B, sareng C sensor-terbuka anu masing-masing dipasang sareng kabel A-phase, B-phase, sareng C-phase. Dina waktos anu sami, tegangan tilu fase A, B, sareng C dicokot tina terminal kabel tilu fase, sareng 3 saluran sanés anu sami sareng di luhur, Maka instalasi tiasa réngsé.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami