page-b
  • Electric energy efficiency monitoring terminal ( gprs.lora )

    Ékspon monitor monitoring énergi listrik (gprs.lora)

    Stasion pemantauan Énergi Énergi listrik umumna dianggo pikeun pamakean énergi tilu fase, sareng tiasa dilengkepan fungsi komunikasi RS485 sareng fungsi komunikasi nirkabel, anu gampang pikeun pangguna pikeun ngalaksanakeun kakawasaan, koleksi, sareng manajemén monitor jauh. Produkna gaduh kaunggulan tina katepatan anu luhur, ukuran alit, sareng instalasi gampang. Éta tiasa dipasang sacara fleksibel sareng disebarkeun dina kotak distribusi pikeun ngémutan ukuran éleméntasi, statistik sareng analisa daerah anu béda sareng beban anu béda.