page-b

Sistem Ngawasi Polusi Lingkungan

m1

Panerapan: baja, pétrokimia, kimia, coking, farmasi sareng farmasi, pabrik kertas, logam non-ferrous, bahan wangunan, kakuatan termal, perlakuan kokotor kotamadya, pertambangan

Pasang modul pangawasan pamakean energi, anu tiasa ngawas konsumsi listrik, beban waktos waktos sareng konsumsi kakuatan anu teu normal tina fasilitas perawatan kokotor sacara real waktos.

Nyadar monitoring masa nyata, peringatan awal, analisa sareng manajemén kaluaran perusahaan, shutdown, produksi terbatas, konsumsi kakuatan sareng fasilitas kontrol polusi tanpa otorisasi sareng operasi low-load.

Panerapan: baja, pétrokimia, kimia, coking, farmasi sareng farmasi, pabrik kertas, logam non-ferrous, bahan wangunan, kakuatan termal, perlakuan kokotor kotamadya, pertambangan.

Sistem fungsi

Halaman utama platform nunjukkeun profil perusahaan, statistik konsumsi listrik, histogram operasi fasilitas produksi polusi, sareng histogram operasi fasilitas perawatan polusi, tingali di handap angka 1:

m2

——Profil Perusahaan

Tampilkeun nomer perusahaan anu dihubungkeun, jumlah alat sareng titik pangawas, status operasi ayeuna parangkat kontrol polusi sareng status produksi gantung produksi sareng watesan produksi.

——Statistik konsumsi kakuatan

Graf anu nunjukkeun konsumsi listrik perusahaan kamari sareng ayeuna.

——Sejarah operasi fasilitas ngahasilkeun polusi

Sajarah anu nuduhkeun jumlah jam operasi fasilitas ngahasilkeun polusi kamari sareng ayeuna.

——Sejarah operasi fasilitas kontrol polusi

Sejarah anu nunjukkeun jumlah jam operasional fasilitas kontrol polusi kamari sareng ayeuna.

Sistem sistem manajemén listrik pabrik pabrik cocog pikeun ngawaskeun konsumsi listrik di pabrik pabrik di sababaraha industri sapertos éléktronika, mobil, baja, mesin, kadaharan, obat sareng industri sanésna.

Pangawas waktos nyata

Kumpulkeun sinyal konsumsi listrik di situs, anjeun tiasa ningali statistik tina sagala tingkat perusahaan, alat bengkel, pojok mata, kaasup status produksi, status alat, ayeuna, tegangan, konsumsi listrik, kakuatan, sareng sajabana Ku standar, kamari / kurva dinten ayeuna ditingalikeun. Anjeun tiasa milih waktos khusus sareng ngahasilkeun kurva. Konsumsi kakuatan sareng kurva listrik ngandung alat ngamimitian sareng ngeureunkeun ambang, sareng pamakean kakuatan perusahaan sacara umum nunjukkeun ambang tina perusahaan ditutup.

Numutkeun pangaturan anu mimiti sareng ngeureunkeun ambang, pareng hakim naha waktu produksi konsisten sareng waktos operasi fasilitas kontrol polusi, sareng naha aya konflik waktos sareng produksi produksi sareng rencana watesan produksi, sapertos anu dipidangkeun dina angka2:

2

Alarm nyata-waktos

Ngaliwatan analisa korelasi, analisa over-limit, analisa waktu mimiti-eureun, waktosna tepat waktu mendakan kaayaan anu teu normal sapertos alat panyalindungan lingkungan teu diaktipkeun, ditutup sacara abnormally sareng didesain, ngintip, ngirangan frékuénsi, sareng sanésna, ngalangkungan analisa data, nyata -waktos monitoring wates produksi sareng stoppage produksi ogé tiasa dibenerkeun. Tingali salaku Gambar3:

m2