page-b

Pabrik

vvc

Manajemén Listrik Pabrik

Cocog kanggo éléktronika, mobil, baja, mesin, kadaharan, obat dll.

Metode manual tradisional pikeun ngukur konsumsi énergi tina sababaraha jinis pabrik nyababkeun lengkep, henteu akurat, sareng data konsumsi énergi anu lengkep, anu matak mustahil pikeun nganalisa sareng nginagnosis pamakean listrik, nyababkeun ngokolakeun konsumsi listrik sareng sagala rupa peralatan Henteu efektif hartosna pikeun ngontrol konsumsi énergi, janten aya rupa-rupa limbah listrik. Solusi sistem pangawas listrik produksi pabrik tiasa nirkabel ngempelkeun sareng ngirim data konsumsi listrik tina sagala rupa alat di pabrik dina waktos anu leres, anu gampang pikeun manajer ngawas sareng nganalisa pamakean listrik di sakumna pabrik iraha waé, ku kituna nguatkeun manajemén pamakean listrik, ngirangan konsumsi listrik sareng ngahasilkeun kauntungan anu hemat.

Proyek

f1

 Solusi manajemén daya produksi industri ngintegrasikeun gerbang cerdas, pangukuran sareng alat kontrol calakan, konversi data cerdas, instrumén pangawas daya sareng produk automasi industri anu sanés. Di antawisna, mérek daya multi-fungsi tanggung jawab pikeun ngumpulkeun parameter konsumsi kakuatan sareng data kualitas kakuatan tina sababaraha anu ngagemkeun tanaga dina unggal daérah tutuwuhan, sareng ngirimkeun data konsumsi énergi dina tutuwuhan kana sistem manajemén énergi anu pinter ngaliwatan mesin manajemén komunikasi, sahingga pikeun ngawas data konsumsi tanaga sareng analisa sacara visual, ngabantosan pangguna ngajala rohangan hemat energi, nyayogikeun data pangrojong energi tanaga pikeun pangguna pikeun ngarumuskeun langkah-langkah sareng program nyimpen, sareng tungtungna ngahontal tujuan ningkatkeun énergi efisiensi manajemén sareng tingkat pamakean area pepelakan.

Énergi efisien sistem manajemén énergi pikeun pabrik

Saatos ngenalkeun solusi manajemén tanaga industri, para nasabah tiasa ngémutan mangpaat ieu:

  7 * monitoring 24-jam nyata: Platform manajemén tanaga ngadukung panyungsi wéb, sareng pangguna tiasa sadar ngawétkeun waktu nyata ngeunaan status operasi sareng status konsumsi énergi tina sagala rupa alat di daérah tutuwuhan ngalangkungan alat pinter, sareng gaduh alarm nyata-waktos fungsina pikeun nangkep konsumsi listrik anu teu normal.

  Visualisasi énergi: para nasabah tiasa nampi pangertian umum pikeun ngagunakeun sababaraha departemén sareng rupa-rupa média konsumsi énergi liwat kanban énergi sistem manajemén énergi. Konsumén tiasa ngalenyepan status alat sacara terperinci ngalangkungan browser wéb, nangkep inpormasi énergi iraha waé sareng di mana waé, sareng nganggo konsumsi énergi Analisis normal tina pamakean energi, ngaduga kamungkinan kagunaan alat, ngirangan kagagalan kagunaan alat.

    Ngarumuskeun strategi ngahemat énergi ilmiah: Manajer Alat tiasa méréskeun masalah sapertos rawan kasalahan sareng data anu henteu akurat dina bacaan meter manusa ngaliwatan sistem manajemén énergi anu cerdas, nganalisa data konsumsi énergi tina sababaraha bagian sareng alat dina waktos anu teratur, sareng ngontrol énergi konci biaya konsumsi sareng énergi. Ngarumuskeun strategi tanaga sareng ningkatkeun manajemén énergi.

   Ngadegkeun indikator kinerja énérgi anu lumayan: Ngalangkungan ngawaskeun sareng analisa indikator kinerja énergi, teras nyayogikeun paripolah pamakean énergi, pangumpulan data tiasa dilaksanakeun dumasar kana bengkel, departemen, prosés, tim, garis produksi atanapi peralatan, sareng indikator penilaian konsumsi énergi energi KPI tiasa. dirumuskeun pikeun ngahontal tujuan konservasi énergi.

    Ngawasaan biaya listrik sareng ningkatkeun efisiensi énérgi: laporan manajemén énergi komprehensif sistem tiasa naroskeun data sajarah online, sareng ngagaduhan rupa-rupa statistik énergi sareng alat analisis pikeun ngaidentipikasi puteran ku faktor daya anu rendah sareng ngalaksanakeun ukuran pamutahiran faktor daya; Énergi tanaga Puncak paménta alarm, analisa tren, cukuran puncak sareng ngeusian lebak sareng kontrol beban pareum pikeun ngirangan paménta energi maksimal sareng nyegah denda kaleuleuwihan pikeun konsumsi listrik.

f2

Manajemén Listrik Pabrik cocog pikeun éléktronika, mobil, baja, mesin, kadaharan, obat dll.