page-b

FAQ

NANYA NANYA NUJUK

Naha anjeun produsén langsung sareng éksprés ti Tiongkok?

Leres, urang. Kami produsén OEM & ODM lokal, ngagaduhan pabrik sorangan sareng Dinas Perdagangan Internasional.

Dimana pabrik anjeun?

Pabrik urang mendakan di kota Yixing, Propinsi Jiangsu, Cina. Éta peryogi ngeunaan 2 jam ku karéta gancang ti Bandara Shanghai ka kota urang. Anjeun nampi wilujeng sumping didatangan pabrik urang iraha waé.

Kumaha carana mésér barang anjeun?

Punten kirimkeun ka kami patarosan (spésifikasi, gambar, aplikasi) via Alibaba, E-mail, Wechat kami. Ogé anjeun tiasa masihan kami sauran langsung ngeunaan syarat anjeun, kami bakal ngabales anjeun ASAP.

Sabaraha lami waktos kalungguhan?

Butuh sakitar 25-30 dinten saatos conto dikonfirmasi sareng deposit nampi. Lamun anjeun butuh barang gancang, punten wartosan kami, sareng urang tiasa nyobian pangsaéna pikeun masihan prioritas anjeun.

Kumaha carana kuring kéngingkeun conto ti anjeun?

Upami urang gaduh stok pikeun modél anu anjeun peryogikeun, urang tiasa ngintunkeun conto anjeun sacara gratis langsung. Tapi upami anjeun kedah KASUKUAN, biaya sampling bakal didakwa. Sareng pikeun dua cara, kargo kedah dieusi ku anjeun. Sampel tiasa dikirim ngalangkungan Fedex, UPS, TNT, DHL, ect.

Kumaha carana abdi mayar anjeun?

Pikeun barang produksi massal, anjeun kedah mayar deposit 30% sateuacan produksi sareng kasaimbangan 70% kana kiriman. Cara anu umum nyaéta T / T sateuacanna. Kasaimbangan via L / C, DP di payuneun ogé katampa.

Naha abdi tiasa mariksa kualitas barang sateuacan pangiriman?

Leres, boh anjeun atanapi batur sapagawean anjeun, atanapi pihak katilu wilujeng sumping ka pabrik urang kanggo ngalakukeun pamariksaan sateuacan pangiriman.

Kumaha barangna dikirimkeun ka kuring?

Pikeun jumlah leutik, kami mamatahan ngirim ku kurir, sapertos Fedex, UPS, DHL, ect.
Pikeun kuantitas anu ageung, urang mamatahan ka kapal ku laut. Kami tiasa ngintun barang ka Pengiriman Forwarder anu ditugaskeun (harga FOB). Atawa upami anjeun henteu ngagaduhan, urang tiasa nyarios harga CIF anjeun.