page-b

manajemén mesin

Ieu angkat cangkang non-logam seuneu, anu ukuranana ageung sareng gampang dipasang; éta ngumpulkeun indikasi énergi real-time unggal méter énergi, indéks énergi beku anu unggal-titik, sareng meter maca indikasi énergi beku anu titik-titik; jarak jauh sareng lokal sareng query maca meter Program.


Jinis Produk

Produk Tag

——Inpormasi Umum——

 

Fitur Produk:

1. Sopat cangkang seuneu-mundur, ukuran ukuranana sareng gampang dipasang

2. Kumpulkeun nilai indikasi énergi real-time unggal méter énergi, unggal nilai indikasi beku titik-titik beku, méja bacaan dinten enol-angka nilai indikasi énergi beku

3. Skéma bacaan méter tiasa disetél sareng ditaros jarak jauh atanapi lokal

 

——Fungsi Produk——

 

1. Data ngumpulkeun

Concentrator ngumpulkeun nilai indikasi énergi-real-time unggal énergi énergi, nilai indikasi énergi beku nol-titik unggal dinten, sareng bacaan dinten-nilai nilai indikasi énergi beku. Data énergi kedah disimpen nganggo ikon waktos.

2. Panyimpen data

Concentrator tiasa mengklasifikasikeun sareng nyimpen data anu dikumpulkeun sakumaha anu diperyogikeun, sapertos data beku sapopoé, maca bacaan data beku unggal dintenna, data kurva, data bulanan sajarah, jsb.

3. Catetan kajadian

Concentrator dibagi kana acara penting sareng acara umum nurutkeun atribut acara anu diatur. Acara kalebet parobahan terminal terminal, gagal maca bacaan, kakuatan terminal pareum / pareum, jam méteran énergi teu kasabaran, sareng anu sanésna, sareng tiasa nyimpen 500 rékaman acara panganyarna.

4. Fungsi kartu RF

Bisa pakait sareng naon waé pangguna pikeun ngadukung parambatan énkripsi jauh atanapi ngabalikeun duit.

 

——Parameter Téknis——

 

Voltaseu Voltaseu 3 × 220V / 380V-30%+ 30%
frékuénsi 50Hz-6%+ 2%
katepatan Voltaseu 0,5%
ayeuna 0,5%
damel suhu -25 ℃+ 70 ℃
asor 10%100%
Konsumsi énergi Non-komunikasi <9W12VA
jam katepatan ≤ ± 1s / d
aki 1.2Ah Litium ion batré ramah lingkungan
harta insulating Frékuénsi kakuatan tahan tegangan 2.5kV
impuls tahan tegangan 6kV
miceun éléktrostatik 8kV
transmisi data komunikasi GPRS / CDMA, Ukur Tegangan Leutik sareng Modeu Komunikasi kabel
antarmuka hardware Interface antarmuka RS485 ; jalur antarmuka inféksi 1

 

——Gambar produk——

 

management machine IMG_6833

IMG_6745

——Modeu Sambungan Kawat——

 

Fix meter listrik kana kotak meter, teras sambungkeun antarbeungeut numutkeun diagram kabel. Disarankeun make kawat tambaga atanapi terminal tambaga.

管理机英文资料2503

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami