page-b
  • Electric energy efficiency monitoring terminal ( gprs.lora )

    Ékspon monitor monitoring énergi listrik (gprs.lora)

    Stasion pemantauan Énergi Énergi listrik umumna dianggo pikeun pamakean énergi tilu fase, sareng tiasa dilengkepan fungsi komunikasi RS485 sareng fungsi komunikasi nirkabel, anu gampang pikeun pangguna pikeun ngalaksanakeun kakawasaan, koleksi, sareng manajemén monitor jauh. Produkna gaduh kaunggulan tina katepatan anu luhur, ukuran alit, sareng instalasi gampang. Éta tiasa dipasang sacara fleksibel sareng disebarkeun dina kotak distribusi pikeun ngémutan ukuran éleméntasi, statistik sareng analisa daerah anu béda sareng beban anu béda.
  • Electric energy efficiency monitoring terminal (4 channels)

    Ékspon pemantauan energi listrik (4 saluran)

    Stasion pemantauan Énergi Énergi Énergi (4 saluran) mangrupikeun produk épéktipar énergi anu énggal sareng anu diproduksi ku perusahaan kami. Produk ieu nganggo sirkuit terintegrasi skala ageung sareng prosés produksi SMT, kalayan fungsi sapertos pangukuran énergi listrik, pamrosésan data, monitoring real-time, sareng interaksi inpormasi.