page-b
  • Three-phase multi-function electronic energy meter

    Telu fase méter tanaga éléktronik multi-fungsina

    Méteran tilu-kawat opat-kawat / tanaga tilu-tanaga kawat tilu-kabel nyaéta sirkuit terintegrasi anu gedé, ngagunakeun téknologi pamrosesan sampling digital sareng prosés SMT, dirarancang sareng diproduksi numutkeun pamakean listrik saleresna ku pangguna industri. Éta nyumponan sarat GB / T 17215.301-2007 , DL / T 614-2007 sareng DL / T645-2007 .Mangabutuh tiasa ngaropéa sasuai pikeun kabutuhan
  • Single-phase multi-function electronic energy meter

    Single fase énergi énergi éléktronik tunggal-fase

    Fase énergi listrik pikeun hiji-fase tunggal nyaéta produk pangukuran énergi anyar anu dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan kami dumasar kana spésifikasi téknis GB / T17215.321-2008. Produk ieu nganggo sirkuit terintegrasi skala ageung sareng téknik SMT, kalayan fungsi sapertos pangukuran énergi listrik, pamrosésan data, monitoring real-time, sareng interaksi inpormasi.
  • Single-phase simple multi-function electronic energy meter

    Single-fase mérek énergi éléktronik multi-fungsi anu sederhana

    Méter énergi aktif tunggal fase migunakeun perumahan non-logam retardant, anu ukuranana ageung sareng gampang dipasang , gaduh antarmuka komunikasi RS485 , ngagaduhan fungsi pangukuran énergi anu aktif sareng réaktif , tiasa ngukur parameter sapertos tegangan, arus. kakuatan, faktor kakuatan jeung saterusna.