page-b
  • 3Phase 4wire prepaid energy meter(remote)

    3Phase 4wire prepaid énergi énergi (jauh)

    3phase 4wire energy meter (jauh) mangrupikeun produk pangukuran énergi anyar anu dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan kami dumasar kana spésifikasi téknis GB / T17215.321-2008 sareng GB / T17215.323-2008. Produk ieu nganggo sirkuit terintegrasi skala ageung sareng téknik SMT, kalayan fungsi sapertos pangukuran énergi listrik, pamrosésan data, monitoring real-time, sareng interaksi inpormasi.
  • 3Phase 4wire prepaid energy meter(ic card)

    3Phase meter énergi prabayar 4wire (kartu ic)

    3phase 4wire meter prepaid énergi (kartu IC) mangrupikeun produk pangukuran énergi anyar anu dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan kami dumasar kana spésifikasi téknis GB / T17215.321-2008 sareng GB / T17215.323-2008. Produk ieu nganggo sirkuit terintegrasi skala ageung sareng téknik SMT, kalayan fungsi sapertos pangukuran énergi listrik, pamrosésan data, monitoring real-time, sareng interaksi inpormasi.
  • Single phase prepaid energy meter(ic card)

    Fase énergi prepaid énergi tunggal id ic card)

    Méter énergi prabayar tunggal fase (kartu IC) mangrupikeun produk pangukuran énergi anyar anu dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan kami dumasar kana spésifikasi téknis GB / T17215.321-2008. Produk ieu nganggo sirkuit terintegrasi skala ageung sareng téknik SMT, kalayan fungsi sapertos pangukuran énergi listrik, pamrosésan data, monitoring real-time, sareng interaksi inpormasi.
  • Single phase energy meter(remote)

    Énergi sapisan énergi énergi (jauh)

    Muter énergi listrik-tunggal fase (jarak jauh) mangrupikeun produk pangukuran énergi anyar anu dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan kami dumasar kana spésifikasi téknis GB / T17215.321-2008. Produk ieu nganggo sirkuit terintegrasi skala ageung sareng téknik SMT, kalayan fungsi sapertos pangukuran énergi listrik, pamrosésan data, monitoring real-time, sareng interaksi inpormasi.
  • Single phase energy meter(remote+module)

    Énergi tenaga énergi tunggal (jauh + modul)

    Mémér énergi listrik fase tunggal (jauh + modul) mangrupikeun produk pangukuran énergi anyar anu dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan kami dumasar kana spésifikasi téknis GB / T17215.321-2008. Produk ieu nganggo sirkuit terintegrasi skala ageung sareng téknik SMT, kalayan fungsi sapertos pangukuran énergi listrik, pamrosésan data, monitoring real-time, sareng interaksi inpormasi.
  • Single phase electronic energy meter(ic card)

    Énergi Énergi Énergi Énergi Énergi Énergi (ic)

    Méja énergi listrik-fase tunggal (kartu IC) mangrupikeun produk pangukuran énergi anyar anu dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan kami dumasar kana spésifikasi téknis GB / T17215.321-2008. Produk ieu nganggo sirkuit terintegrasi skala ageung sareng téknik SMT, kalayan fungsi sapertos pangukuran énergi listrik, pamrosésan data, monitoring real-time, sareng interaksi inpormasi.
  • Single phase electronic energy meter(ic card+module)

    Énergi listrik tanaga listrik éter kartu (ic + modul)

    Méja énergi listrik-fase tunggal (modul IC + modul) nyaéta produk pangukuran énergi anyar anu dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan kami dumasar kana spésifikasi téknis GB / T17215.321-2008. Produk ieu nganggo sirkuit terintegrasi skala ageung sareng téknik SMT, kalayan fungsi sapertos pangukuran énergi listrik, pamrosésan data, monitoring real-time, sareng interaksi inpormasi.
  • 3Phase prepaid energy meter(ic card)

    3Phase meter énergi prabayar (kartu ic)

    3phase énergi meter (kartu IC) mangrupikeun produk pangukuran énergi anyar anu dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan kami dumasar kana spésifikasi téknis GB / T17215.301-2007, DL / T614-2007 sareng DL / T645-2007. Produk ieu nganggo sirkuit terintegrasi skala ageung sareng téknik SMT, kalayan fungsi sapertos pangukuran énergi listrik, pamrosésan data, monitoring real-time, sareng interaksi inpormasi.