page-b
  • Sistim penjualan listrik prepaid kartu IC Parentah

    Bagian 1: Program umum 1.Background Sistem logistik mangrupikeun sistem manajemén anu ageung. Manajemén pamakean listrik di perusahaan, asrama sareng apartemen mangrupikeun bagian anu penting dina éta. Nyolong listrik, listrik bocor, sareng nyéépkeun listrik di perusahaan, asrama, ...
    Maca deui
  • Prospek masa depan listrik tanaga listrik prepaid

    Kalayan pamekaran gancang masarakat, produk anu disebut méja énergi prepaid parantos diturunkeun, anu henteu ukur sacara efektif ngirangan tagihan listrik pangguna di sababaraha daérah, tapi ogé masihan genah pikeun sistem listrik sareng sakaligus langkung hadé ngajaga kasalametan listrik. Lajeng, naon ieu ...
    Maca deui
  • ngawaskeun pamakean énergi "nyai"

    Ayeuna perusahaan nyobian berbagai cara pikeun ngaoptimalkeun pamakean energi sareng ngirangan biaya produksi. Salaku conto, manajemén kakuatan tradisional nganggo metode manual pikeun nyalin sareng nyetél, anu gaduh masalah sapertos konsistensi goréng, kagaringan anu lemah, sareng kasusah dina manajemén. Kumaha real-time ...
    Maca deui