page-b

Berita Berita

  • Sistim penjualan listrik prepaid kartu IC Parentah

    Bagian 1: Program umum 1.Background Sistem logistik mangrupikeun sistem manajemén anu ageung. Manajemén pamakean listrik di perusahaan, asrama sareng apartemen mangrupikeun bagian anu penting dina éta. Nyolong listrik, listrik bocor, sareng nyéépkeun listrik di perusahaan, asrama, ...
    Maca deui