page-b
  • Power strip

    Kakuatan jajan

    Éta mangrupikeun stop kontak kalayan idéntifikasi otomatis ngeunaan panggunaan kakuatan tina alat sareng switch aktif. Éta tiasa dianggo sacara lega dina kadali hubungan antara TV home, kotak set-top sareng stereo, kitu ogé kadali sambungan komputer sareng panyitak dina perusahaan sareng lembaga. Sahingga pikeun ngahontal pangaruh hemat energi jeung pangurangan émisi.