page-b
  • Smart socket

    Stop kontak pinter

    Soket kontrol ngecas mangrupikeun stop kontak pinter kalayan waktos tiasa diprogram, tampilan sareng kontrol switch. Éta tiasa ngalengkepan ukur parameter listrik sapertos tegangan, arus, faktor kakuatan aktif, frekuensi, sareng sajabana, pangukuran énergi, tampilan data, kontrol kaluaran, sareng sajabana. Model anu tiasa dianggo sacara umum pikeun ngontrol kendali garasi kulawarga sareng konsumsi kakuatan aman. perusahaan sareng lembaga.
  • Three-phase multi-function electronic energy meter

    Telu fase méter tanaga éléktronik multi-fungsina

    Méteran tilu-kawat opat-kawat / tanaga tilu-tanaga kawat tilu-kabel nyaéta sirkuit terintegrasi anu gedé, ngagunakeun téknologi pamrosesan sampling digital sareng prosés SMT, dirarancang sareng diproduksi numutkeun pamakean listrik saleresna ku pangguna industri. Éta nyumponan sarat GB / T 17215.301-2007 , DL / T 614-2007 sareng DL / T645-2007 .Mangabutuh tiasa ngaropéa sasuai pikeun kabutuhan
  • Single-phase multi-function electronic energy meter

    Single fase énergi énergi éléktronik tunggal-fase

    Fase énergi listrik pikeun hiji-fase tunggal nyaéta produk pangukuran énergi anyar anu dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan kami dumasar kana spésifikasi téknis GB / T17215.321-2008. Produk ieu nganggo sirkuit terintegrasi skala ageung sareng téknik SMT, kalayan fungsi sapertos pangukuran énergi listrik, pamrosésan data, monitoring real-time, sareng interaksi inpormasi.
  • Ic card pre-paid water meter ic

    Kartu Ic pra-bayar cai ic ic

    Méter cai pinter ngagunakeun kontrol katup cerdas salaku tabel dasar .Embed MCU kotak alat optoelectronik, modul komunikasi sareng sirkuit kontrol dina kotak kontén. dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan kami dumasar kana spésifikasi téknis GB / T778.1, CJ / T188, CJ / T224.
  • Smart remote water meter

    Muter cai jauh jauh

    Méter cai pinter ngagunakeun kontrol katup cerdas salaku tabel dasar .Embed MCU kotak alat optoelectronik, modul komunikasi sareng sirkuit kontrol dina kotak kontén. dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan kami dumasar kana spésifikasi téknis GB / T778.1, CJ / T188, CJ / T224.
  • 3Phase 4wire prepaid energy meter(remote)

    3Phase 4wire prepaid énergi énergi (jauh)

    3phase 4wire energy meter (jauh) mangrupikeun produk pangukuran énergi anyar anu dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan kami dumasar kana spésifikasi téknis GB / T17215.321-2008 sareng GB / T17215.323-2008. Produk ieu nganggo sirkuit terintegrasi skala ageung sareng téknik SMT, kalayan fungsi sapertos pangukuran énergi listrik, pamrosésan data, monitoring real-time, sareng interaksi inpormasi.
  • 3Phase 4wire prepaid energy meter(ic card)

    3Phase meter énergi prabayar 4wire (kartu ic)

    3phase 4wire meter prepaid énergi (kartu IC) mangrupikeun produk pangukuran énergi anyar anu dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan kami dumasar kana spésifikasi téknis GB / T17215.321-2008 sareng GB / T17215.323-2008. Produk ieu nganggo sirkuit terintegrasi skala ageung sareng téknik SMT, kalayan fungsi sapertos pangukuran énergi listrik, pamrosésan data, monitoring real-time, sareng interaksi inpormasi.
  • Electric energy efficiency monitoring terminal ( gprs.lora )

    Ékspon monitor monitoring énergi listrik (gprs.lora)

    Stasion pemantauan Énergi Énergi listrik umumna dianggo pikeun pamakean énergi tilu fase, sareng tiasa dilengkepan fungsi komunikasi RS485 sareng fungsi komunikasi nirkabel, anu gampang pikeun pangguna pikeun ngalaksanakeun kakawasaan, koleksi, sareng manajemén monitor jauh. Produkna gaduh kaunggulan tina katepatan anu luhur, ukuran alit, sareng instalasi gampang. Éta tiasa dipasang sacara fleksibel sareng disebarkeun dina kotak distribusi pikeun ngémutan ukuran éleméntasi, statistik sareng analisa daerah anu béda sareng beban anu béda.
  • Electric energy efficiency monitoring terminal (4 channels)

    Ékspon pemantauan energi listrik (4 saluran)

    Stasion pemantauan Énergi Énergi Énergi (4 saluran) mangrupikeun produk épéktipar énergi anu énggal sareng anu diproduksi ku perusahaan kami. Produk ieu nganggo sirkuit terintegrasi skala ageung sareng prosés produksi SMT, kalayan fungsi sapertos pangukuran énergi listrik, pamrosésan data, monitoring real-time, sareng interaksi inpormasi.
  • Three phase LCD embedded digital display multi-function electronic energy meter with rs485

    Tilu fase LCD nampilkeun tampilan digital tanaga énergi éléktronik multi-fungsi sareng rs485

    Alat multi-fungsi anu dipasang, fase instrumen listrik anu inténsif kalayan pangukuran program, tampilan, komunikasi digital RS485 sareng output pulsa listrik, sanggup ngukur voltase, arus, kakuatan aktip, kakuatan reaktif, faktor kakuatan, frekuensi, pangukuran énergi , panganteur data, koleksi sareng pangiriman, éta tiasa dianggo sacara umum dina substation automation, automation distribusi, gedong cerdas, sareng pangukuran énergi, manajemén, sareng evaluasi dina perusahaan. Katepatan pangukuran mangrupikeun tingkat 1, nyadar LCD atanapi tampilan LED dina situs sareng komunikasi antarmuka digital RS485 jauh. Éta cocog sareng protokol komunikasi DL / T645-2007 sareng protokol komunikasi MODBUS-RTU standar.
  • 3PHASE 4WIRE ENERGY METER

    3PHASE 4WIRE ENERGY METER

    Ieu angkat cangkang non-logam seuneu, anu ukuranana ageung sareng gampang dipasang; éta ngumpulkeun indikasi énergi real-time unggal méter énergi, indéks énergi beku anu unggal-titik, sareng meter maca indikasi énergi beku anu titik-titik; jarak jauh sareng lokal sareng query maca meter Program.
  • 3PHASE 4WIRE ENERGY METER(IC card)

    3PHASE 4WIRE ENERGY METER (kartu IC)

    3 fase 4 tanaga bayar prabayar 4 fase 4 (kartu IC) mangrupikeun produk pangukuran énergi anyar anu dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan kami dumasar kana spésifikasi téknis GB / T17215.321-2008 sareng GB / T17215.323-2008. Produk ieu nganggo sirkuit terintegrasi skala ageung sareng téknik SMT, kalayan fungsi sapertos pangukuran énergi listrik, pamrosésan data, monitoring real-time, sareng interaksi inpormasi.
123 Teras> >> Halaman 1/3