page-b
  • RTU

    RTU

    SW-TCP232-304 mangrupikeun server port serial RS485, ukuran alit, biaya dikontrol, édisi RS485 ka fungsi transmisi transparan transparan Ethernet; kalayan 1 palabuhan Ethernet, 10 / 100Mbps laju; dukungan balikan deui restart, DHCP otomatis nampi résolusi ngaran domain IP DNS, pamutahiran jauh, fungsional port virtual; ngadukung data neunggeul adat pikeun ngaleungitkeun tautan anu teu aya gunana; pakét pendaptaran adat pikeun ngadeteksi status sambungan.