page-b

Sakola

Sistem Manajemén Daya Éditoritas Universitas

kampus salah sahiji sistem kartu & pembayaran jasa diri

image1
image2

Sistem Manajemén Daya Éditoritas Universitas

Sistem manajemén kakuatan calakan ngalangkungan terminal métrik, data kolektor sareng sistem sistem PC. Alat listrikna nyaéta mérek énergi standar atanapi mérek énergi modular anu aya antarmuka RS485. Alat pangumpulan data tanggung jawab pikeun ngumpulkeun data mérek listrik. Unggal alat pangumpulan tiasa ngalaksanakeun 128 méter listrik. Alat pangumpulan data ngagaduhan antarmuka jaringan standar RS485, TCP / IP. Parangkat lunak sistem PC digunakeun pikeun ngumpulkeun data sareng analisis statistik data.

Aya sababaraha mode terminal pemetaan listrik: méter tanaga standar sareng antarmuka RS485, kalayan tampilan kristal cair, méteran pintar dual circuit, sareng méter pintar opat circuit. Méteran listrik listrik sareng modul tampilan kristal cair tiasa ningalikeun jumlah konsumsi listrik, kakuatan dipaké sareng kakuatan sésana, biasana dianggo kanggo pamasangan disebarkeun; Méter modularna umumna dianggo pikeun modeu pamasangan terpusat skala ageung, ngantunkeun kabinét métralisasi terpusat aslina tina kakurangan struktur internal rumit, seueur titik gagal sareng pangropéa sesah.

Méter kasebut hadir sareng CPU, anu sacara mandiri ngalaksanakeun sadaya fungsi manajemén listrik. Éta gampang pikeun masang sareng gampang diropéa. Mangrupikeun parangkat kakuatan manajemén kakuatan apartemen siswa anyar anu ngagentos kabinét kontrol terpusat aslina.

Salian ngahontal fungsi manajemén sorangan jeung kontrol, sistem kontrol listrik calakan tiasa ogé seamlessly nyambung sareng sistem kartu kampus ngaliwatan antarmuka pikeun nyayogikeun jasa jasa diri siswa, monitoring real-time tina pusat kartu, pikeun ngahontal tanpa dipantau sareng aman sareng stabil operasi sistem kontrol éléktronik. Program ieu utamina pikeun kumpulan terpusat sareng aplikasi listrik di sakola sareng perusahaan. Modeu komunikasi RS485 dianggo di jero wangunan, sareng TCP / IP dianggo kanggo saluran komunikasi jauh di antara gedong.

Sistem

s2

Fungsi sistem

(1) Pangaturan sareng manajemén alat

—-Robasi setélan (nomer kamar sareng inpormasi lokasi sapertos lantai sareng gedong, jumlah padamelan sareng inpormasi idéntitas, tariff sareng inpormasi khusus)

—— Tetep terminal mérek (susuratan antara nomer meter ayeuna sareng nomer nomer kamar, sareng inpormasi pangguna)

—-Data Setélan gerbang (nyetél nomer gatét sareng inpormasi kamar sareng meter dina kaayaan yasana, lokasi gateway sareng nami, jsb)

(2) Listrik metering sareng manajemén muatan

——Guna diukur pangukuran chip (ukur akurasi (1.0 tingkat), sareng kaluaran rupa-rupa parameter konsumsi listrik dina waktos anu sami)

—Kuasa mayar, mayar tanpa biaya (tunggakan panginget lampah listrik, wates overdraft tiasa dipasahkeun ku parangkat lunak)

—- Panginget anu sateuacanna (SMS mobile, panginget tampilan LED, query WEB kampus)

—Tulis rékaman, percetakan tagihan (resit setor cetak nalika setor)

—- Laporan pengawasan Rahayu (deposit akun sareng laporan kasaimbangan, detail deposit kasir)

—Payun-jasa pembayaran (pikeun ngahontal sambungan anu mulus sareng sistem kartu tunggal pikeun mayar jasa mandiri sareng mésér listrik)

(3) Konfigurasi Parameter sareng Manajemén Beban

—-- Software tiasa ngalaksanakeun sababaraha setélan parameter sapertos kakuatan on / off control, watesan beban, sareng sajabana sareng nganteurkeun aranjeunna ka terminal meter. Dina operasi off-grid, méter tiasa otomatis ngajalankeun sababaraha fungsi manajemén anu disetél ku software

—Tulis kakuatan sareng kakawasaan waktos ayeuna-waktos

—Kakuatan wates beban tiasa diatur sawenang-wenang, sareng éta bakal otomatis pareum waktos wates na langkung

—Kakuatan beban anu jahat tiasa diatur sawenang-wenang, nyegah seuneu

——Arami panggunaan haram kakuatan sockets anti-diwatesan ku cara téknis pikeun ngaleungitkeun bahaya kasalametan

—— Fungsi pamulihan otomatik sanggeus gagal kakuatan, waktos pamulihan tiasa disetél dina 0-255 menit, 0 hartosna teu aya pulih

(4) Status pangawasan sareng manajemén data

—- Pemantauan status pangiriman (monitoring nyata-status ngeunaan status online sareng status salahna sameter, status online sareng status lepat dina gerbang, sareng sajabana)

—- Pemantauan status status (monitoring nyata waktos arus, tegangan, pamakean listrik anu aman, sareng sajabana)

——Status sareng rékaman (monitoring nyata waktos status switch, kakuatan sakedap, sareng sajabana pikeun pangawasan anu efektif)

——Mikeun kakuatan sareng pamakean kakuatan (tina paménta na jaringan WEB)

——Tembung paningkatan kakuatan dasar (upami ngaleuwihan, harga unit bakal dieusi)

—— Tuntutan ngabalikeun duit (siswa bakal dibalikeun sareng dianggo di waktos transfer atanapi kalulusan, sareng laporan bakal otomatis kabentuk)

——Robih konversi data (contona, pikeun pertukaran kamar, konversi data tina setélan perangkat lunak)

- - Analisis statistik tina catetan sajarah (bulanan, saparapat, sareng analisis statistik taunan pamakean listrik, pelanggaran, jsb)

—- tarif anu jelas tiasa diatur (biaya unit anu béda diatur dumasar kana béda identitas pangguna kamar)

(5) Sistem Manajemén sareng Kaamanan Data

—- alarm alarm gagal kagagalan (monitor komputer monitor pikeun nampilkeun ikon khusus)

— —Sunting diagnosa kasalahan komunikasi (kontrol komputer monitor pikeun mintonkeun ikon khusus)

Kalayan fungsi anti maling

- Pangimeutan-waktos

——Bisan dina arsitéktur B / S (tiasa dioperasikeun, dikelola, ditaroskeun, sareng sajabana via Internét)

Sambungan sareng kartu salah-kartu (sadar tina pamayaran sareng pamayaran, pamayaran kakuatan jasa diri)

—-Data panyalindungan nalika gagal kakuatan sistem (upami gagal kakuatan atanapi gagal komputer, meter sareng kolektor otomatis disimpen data pikeun mastikeun yén moal bakal leungit 10 taun)

——Rumuskeun data cadangan (saluyu sareng metode cadangan sareng metode anu béda pikeun mastikeun kaamanan data)

——Operator, kecap akses administrator, klasifikasi otoritas (identitas béda gaduh otoritas anu béda, kecap konci anu béda, aman sareng rahasia, sareng manajemén anu teratur)

Sipat mérek

(1) Ngukur énergi aktif sareng réaktif.

(2) Komponén utama ngadopsi komponén khusus kualitas luhur.

(3) Pintonan LCD kalayan sudut pandang anu lega sareng kontras anu luhur tiasa nunjukkeun: sésa tanaga, total tanaga listrik, kakuatan dibeuli. payus pikeun murid mariksa konsumsi listrik

(4) Kalayan fungsi pangukur voltase, arus, kakuatan, faktor kakuatan sareng saterasna.

(5) Méter téa gaduh fungsi simpenan data. Nalika komunikasi sareng manajemén komputer, éta geuwat unggah data pangumpulan énergi; ngarojong protokol komunikasi RS-485.

(6) Kalayan fungsi kalénder sareng jam, dina waktu 8 jam, anjeun tiasa program 8 waktos kanggo ngadalikeun kakuatan pareum

(7) Méter listrik tiasa digawé sacara mandiri sareng ngagaduhan fungsi idéntifikasi beban jahat sareng nyayogikeun jaminan anu dipercaya pikeun nyegah bahaya bahaya poténsial

(8) Atur instalasi DIN Rail, alit sareng gampang dipasang.

Parameter Téknis:

Tegangan tegangan 220V
Spésifikasi ayeuna 5201040 40A
Frékuénsi dipasang 50Hz
Tahap akurasi  Tingkat aktip 1
Konsumsi énergi Garis tegangan: <= 1.5W, 10VA; garis ayeuna: <2VA
Kisaran suhu -25 ~ 60degree
Méter konter (imp / kWh) 3200
Kelembapan kisaran ≤85%

Méter Éléktronik Énergi

Gelombang ganda

image4

Opat sirkuit

image5

Modeu Sambungan Kawat

s1

Software Interface

image7
image8
image9