page-b
  • Single Phase DIN Rail Energy Meter(dormitory)

    Fase Tunggal DIN Rail Tenaga Méter (asrama)

    Single-phase din rel listrik énergi meter (asrama) mangrupikeun produk pangukuran énergi listrik anyar anu dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan kami dumasar kana spésifikasi teknis GB / T17215.321-2008.Tulis ieu nganggo sirkuit terintegrasi terintegrasi sareng prosés produksi SMT. kalayan fungsi sapertos pangukuran énergi listrik, pamrosésan data, pamantauan waktos nyata, sareng interaksi inpormasi.