page-b

Taya Fase Énergi Tenaga Énergi DIN Rail (kartu IC)

Single-phase din rel listrik énergi meter (kartu IC) mangrupikeun produk pangukuran énergi listrik anyar anu dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan kami dumasar kana spésifikasi teknis GB / T17215.321-2008.Tulis ieu nganggo sirkuit terintegrasi terpadu ageung sareng prosés produksi SMT. , sareng fungsina sapertos pangukuran énergi listrik, pamrosésan data, pamantauan waktos nyata, sareng interaksi inpormasi.


Jinis Produk

Produk Tag

——Inpormasi Umum——

 

Fitur Produk:

1. DIN rel, ukuran leutik sareng gampang instalasi

2. Pintonan konsumsi kakuatan kumulatif, gampang sareng gancang dibaca

3. Metode komunikasi: RS485, infra red

5. Énergi énergi ngagaduhan fungsi tikét tarif (kadar variabel)

6. Fungsi pangukuran énergi aktip & réaktif

  

——Fungsi Produk——

 

1.Display ku tampilan LCD sareng sudut pandang anu lega sareng kontras anu luhur

Metode 2.Komunikasi: RS485, infra red

Fungsi 4.Masurasi: kalikeun tarif, ngajual listrik jarak jauh

Tempat anu tiasa dipasang: komunitas, hotel, mall, gedong kantor, sakola, harta, jsb

5. Ukuran katepatan High: positip / negatif, énergi aktif / reaktif

6.Pasang pamasangan: Adopsi pituduh rel, instalasi gampang, polumeu lampu

7.Component: komponén kualitas luhur

8.IC CARD: Data énkripsi sareng kaamanan alus

Struktur 9.Strong, seuneu retardant, anti sepuh, prestasi kedap alus

Dimensi struktur kasus anu saragam, endah pisan sareng gampang dipasang.

 

——Parameter Téknis——

 

Tegangan tegangan 220V
Spésifikasi ayeuna 520A,
Frékuénsi dipasang 50Hz
Tahap akurasi Tingkat aktip 1
Konsumsi énergi Garis tegangan: <= 1.5W, 10VA; garis ayeuna: <= 2VA
Kisaran suhu Kisaran suhu damel -25 ~ 55degree, ekstensip suhu kerja anu ekstrim -40 ~ 70 derajat
Méter konter (imp / kWh) 1600
Kelembapan kisaran 40%60%, kalembaban relatif damel tiasa dikawasa dina 95%

 

——Gambar produk——

 

1  2  3

 

——Modeu Sambungan Kawat——

 

Fix meter listrik ka rel pituduh, teras sambungkeun antarbeungeut numutkeun diagram kabel. Disarankeun make kawat tambaga atanapi terminal tambaga. Tukang screws dina kotak terminal kedah diketelkeun supaya teu dibakar kusabab kontak goréng atanapi kawat ipis anu parah.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami