page-b
  • Single Phase DIN Rail Energy Meter(IC card)

    Taya Fase Énergi Tenaga Énergi DIN Rail (kartu IC)

    Single-phase din rel listrik énergi meter (kartu IC) mangrupikeun produk pangukuran énergi listrik anyar anu dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan kami dumasar kana spésifikasi teknis GB / T17215.321-2008.Tulis ieu nganggo sirkuit terintegrasi terpadu ageung sareng prosés produksi SMT. , sareng fungsina sapertos pangukuran énergi listrik, pamrosésan data, pamantauan waktos nyata, sareng interaksi inpormasi.