page-b
  • Single phase din rail energy meter(remote)

    Fase tunggal din énergi tanaga rel (jauh)

    Single-phase din rel listrik énergi méter (jauh) mangrupikeun produk pangukuran énergi listrik anyar anu dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan kami dumasar kana spésifikasi teknis GB / T17215.321-2008.Kami ieu nganggo sirkuit terintegrasi terintegrasi sareng prosés produksi SMT. kalayan fungsi sapertos pangukuran énergi listrik, pamrosésan data, pamantauan waktos nyata, sareng interaksi inpormasi.