page-b

Énergi Énergi Énergi Énergi Énergi Énergi (ic)

Méja énergi listrik-fase tunggal (kartu IC) mangrupikeun produk pangukuran énergi anyar anu dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan kami dumasar kana spésifikasi téknis GB / T17215.321-2008. Produk ieu nganggo sirkuit terintegrasi skala ageung sareng téknik SMT, kalayan fungsi sapertos pangukuran énergi listrik, pamrosésan data, monitoring real-time, sareng interaksi inpormasi.


Jinis Produk

Produk Tag

——Inpormasi Umum——

 

Fitur Produk:

1.Flame retardant, gampang dipasang

2. Fungsi ukuran énergi aktip & réaktif, tiasa nampilkeun waktos, kode alarm, jsb.

3. Kalayan fungsi muka catetan panutup, tiasa ditaros pikeun nyegah maling listrik.

4. Énergi énergi ngagaduhan fungsi tikét tarif (tingkat variabel)

5. metoda kadali kartu lokal Lokal

6.Komunikasi komunikasi: RS485, infra red

7. Boga fungsi ngabersihkeun méter, anu merenah sareng fléksibel pikeun dianggo.

 

——Fungsi Produk——

 

1.Display ku tampilan LCD sareng sudut pandang anu lega sareng kontras anu luhur

Kontrol fee kartu 2.IC

3.Voltage gelung sampling ngadopsi pamisahan tegangan tegangan

4.High-katepatan, sensitipitas tinggi, stabilitas tinggi, lega, lega, kakuatan mékanis darmabakti khusus

Kestabilan 5.High, lega-shunt mangan-tambaga sareng gelung anu ayeuna

6.Aplikasi tempat: komunitas, hotel, mall, gedong kantor, sakola, harta, jsb

Diménsi struktur kasus anu saragam, endah pisan sareng gampang dipasang.

8.Gunakeun kartu CPU / kartu SD

9. Inpormasi: konsumsi listrik kumulatif dina bulan ayeuna sareng bulan kamari, nilai indikasi énergi kumulatif listrik sareng jumlah indikasi energi listrik anu dikumpulkeun, tanggal sareng waktos ayeuna, kodeu alarem atanapi pituduh, status status ajakan, nomer méter tina tanaga listrik listrik. jsb.

Fungsi 10.Main: syarat enkripsi konfirmasi kaamanan, fungsi ngarékam kagiatan, Struktur anu kuat, kinerja pengedap anu saé

Metode 11.Komunikasi: RS485, infra red,

12.Optional diwangun-in relay pikeun kontrol beban. Kauntungan: struktur sederhana sareng harga murah.

 

——Parameter Téknis——

 

Tegangan tegangan 220V
Spésifikasi ayeuna 520、 560) 、1040 401560A
Frékuénsi dipasang 50Hz
Tahap akurasi  Tahap Aktif 1, Tingkat Reaktif 2
Konsumsi énergi Garis tegangan: <= 1.5W, 10VA; garis ayeuna: <1VA
Kisaran suhu Kisaran suhu damel -25 ~ 55degree, ekstensip suhu kerja anu ekstrim -40 ~ 70 derajat
Méter konter (imp / kWh) 1200
Kelembapan kisaran 40%60%, kalembaban relatif damel tiasa dikawasa dina 95%

 

——Gambar produk——

 

SINGLE PHASE ELECTRONIC ENERGY METER(IC card) (4) 
SINGLE PHASE ELECTRONIC ENERGY METER(IC card) (5) 
SINGLE PHASE ELECTRONIC ENERGY METER(IC card) (3) 
SINGLE PHASE ELECTRONIC ENERGY METER(IC card) (2) 
SINGLE PHASE ELECTRONIC ENERGY METER(IC card) (1)

 

 

——Modeu Sambungan Kawat——

 

Fix meter listrik kana kotak meter, teras sambungkeun antarbeungeut numutkeun diagram kabel. Disarankeun make kawat tambaga atanapi terminal tambaga. Tukang screws dina kotak terminal kedah diketelkeun supaya teu dibakar kusabab kontak goréng atanapi kawat ipis anu parah.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami