page-b
  • Single phase electronic energy meter(ic card+module)

    Énergi listrik tanaga listrik éter kartu (ic + modul)

    Méja énergi listrik-fase tunggal (modul IC + modul) nyaéta produk pangukuran énergi anyar anu dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan kami dumasar kana spésifikasi téknis GB / T17215.321-2008. Produk ieu nganggo sirkuit terintegrasi skala ageung sareng téknik SMT, kalayan fungsi sapertos pangukuran énergi listrik, pamrosésan data, monitoring real-time, sareng interaksi inpormasi.