page-b

Méter énergi éléktronik tunggal

Méja énergi listrik tunggal-fase mangrupakeun produk pangukuran énergi anyar anu dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan kami dumasar kana spésifikasi téknis GB / T17215.321-2008. Produk ieu nganggo sirkuit terintegrasi skala ageung sareng téknik SMT, kalayan fungsi sapertos pangukuran énergi listrik, pamrosésan data, monitoring real-time, sareng interaksi inpormasi.


Jinis Produk

Produk Tag

——Inpormasi Umum——

 

Fitur Produk:

1. Lampu api, gampang dipasang

2. Fungsi ukuran énergi aktip & réaktif, tiasa nampilkeun waktos, kode alarm, jsb.

3. Kalayan fungsi muka catetan panutup, tiasa ditaros pikeun nyegah maling listrik.

4. Énergi énergi ngagaduhan fungsi tikét tarif (tingkat variabel)

5. metoda kadali kartu lokal Lokal

6.Komunikasi komunikasi: RS485, infra red

7. Boga fungsi ngabersihkeun méter, anu merenah sareng fléksibel pikeun dianggo.

 

——Fungsi Produk——

 

1.Display ku tampilan LCD sareng sudut pandang anu lega sareng kontras anu luhur

Gelombang sampling 2.Voltage ngadopsi pamisahan tegangan tegangan

3.Nanggo téknologi pamrosésan digital sareng prosés SMT

4.High-katepatan, sensitipitas tinggi, stabilitas tinggi, lega, lega, kakuatan mékanis darmabakti khusus

5.Manganese shunt tambaga: Jaman ayeuna milih gelung kalayan shunt tambaga mangan anu kacida stabil sareng lega.

6. Struktur teguh, seuneu retardant, anti sepuh sareng kinerja kedap anu hadé. Struktur sareng diménsi pasualan anu seragam, singket sareng gampang dipasang.

Pamilihan 7.Card sareng metode komunikasi: Kartu CPU / kartu enkripsi logik / kartu SD. RS485, inféksi inféksi, kakuatan listrik

8. Inpormasi: konsumsi listrik kumulatif dina bulan ayeuna sareng bulan kamari, nilai indikasi énergi kumulatif listrik sareng jumlah indikasi energi listrik anu dikumpulkeun, tanggal sareng waktos ayeuna, kode alarm atanapi ajakan, status status ajakan, nomer méter tina tanaga listrik listrik. jsb.

Fungsi 9.Main: pangukuran sareng pangesan, kadali aksés jauh, sertifikasi kaamanan sareng enkripsi, tampilan, rékaman acara, beku, waktos, kaluaran pulsa, jsb.

10.Optional function- switch built-in

Jenis aksés langsung pilihan atanapi jinis aksés trafo, pilihan opsional- switch diwangun

saklar kabina: saklar sirkuit circuit mini dipasang dipasang ka jero meter, sareng dina méter dipasang, kaunggulan: struktur sederhana sareng harga murah

11.Pungsi fungsi-switch éksternal

Pilihan aksés langsung pilihan atanapi jinis aksés trafo, pilihan opsional éksternal

gentos éksternal: sirkuit sirkuit miniatur dipisahkeun, métrik listrik ngatur pembukaan / nutup tina circuit breaker éksternal ngaliwatan terminal kontrol

kaunggulan: breaker circuit éksternal, kendatna anu kuat, teu gampang ngaruksak.

 

——Parameter Téknis——

 

Tegangan tegangan 220V
Spésifikasi ayeuna 520、 560) 、1040 401560A
Frékuénsi dipasang 50Hz
Tahap akurasi Tingkat aktip 1, Tingkat Réaktif 2,0.5seconds / dinten
Konsumsi énergi Garis tegangan: <= 1.5W, 10VA; garis ayeuna: <1VA
Kisaran suhu Kisaran suhu damel -25 ~ 55degree, ekstensip suhu kerja anu ekstrim -40 ~ 70 derajat
Méter konter (imp / kWh) 1200
Kelembapan kisaran 40%60%, kalembaban relatif damel tiasa dikawasa dina 95%
Komunikasi RS485: 1200/2400/4800 / 9600bps Infrared: 1200bps DL / T645-2007

 

——Gambar produk——

 

SINGLE PHASE ELECTRONIC ENERGY METER (4)
SINGLE PHASE ELECTRONIC ENERGY METER (5)
SINGLE PHASE ELECTRONIC ENERGY METER (3)
SINGLE PHASE ELECTRONIC ENERGY METER (2)
SINGLE PHASE ELECTRONIC ENERGY METER (1)
SINGLE PHASE ELECTRONIC ENERGY METER (6)
SINGLE PHASE ELECTRONIC ENERGY METER (7)
SINGLE PHASE ELECTRONIC ENERGY METER (8)

 

——Modeu Sambungan Kawat——

 

Fix meter listrik kana kotak meter, teras sambungkeun antarbeungeut numutkeun diagram kabel. Disarankeun make kawat tambaga atanapi terminal tambaga. Tukang screws dina kotak terminal kedah diketelkeun supaya teu dibakar kusabab kontak goréng atanapi kawat ipis anu parah.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami