page-b
  • Single phase energy meter(remote)

    Énergi sapisan énergi énergi (jauh)

    Muter énergi listrik-tunggal fase (jarak jauh) mangrupikeun produk pangukuran énergi anyar anu dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan kami dumasar kana spésifikasi téknis GB / T17215.321-2008. Produk ieu nganggo sirkuit terintegrasi skala ageung sareng téknik SMT, kalayan fungsi sapertos pangukuran énergi listrik, pamrosésan data, monitoring real-time, sareng interaksi inpormasi.