page-b
  • Single-phase multi-function electronic energy meter

    Single fase énergi énergi éléktronik tunggal-fase

    Fase énergi listrik pikeun hiji-fase tunggal nyaéta produk pangukuran énergi anyar anu dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan kami dumasar kana spésifikasi téknis GB / T17215.321-2008. Produk ieu nganggo sirkuit terintegrasi skala ageung sareng téknik SMT, kalayan fungsi sapertos pangukuran énergi listrik, pamrosésan data, monitoring real-time, sareng interaksi inpormasi.