page-b

Single-fase mérek énergi éléktronik multi-fungsi anu sederhana

Méter énergi aktif tunggal fase migunakeun perumahan non-logam retardant, anu ukuranana ageung sareng gampang dipasang , gaduh antarmuka komunikasi RS485 , ngagaduhan fungsi pangukuran énergi anu aktif sareng réaktif , tiasa ngukur parameter sapertos tegangan, arus. kakuatan, faktor kakuatan jeung saterusna.


Jinis Produk

Produk Tag

——Inpormasi Umum——

 

Fitur Produk:

1.Flame retardant, alit sareng gampang dipasang

Métode 2.Komunikasi: RS485

3.Masukan énergi aktif sareng réaktif

Kasalahan pangukuran 4.Small, akurasi tinggi

5.Fungsi pementasan: tegangan, arus, kakuatan, faktor kakuatan sareng anu sanés

 

——Fungsi Produk——

 

1.Display ku tampilan LCD sareng sudut pandang anu lega sareng kontras anu luhur

Gelombang sampling 2.Voltage ngadopsi pamisahan tegangan tegangan

3.Application téknologi ngolah digital sareng prosés SMT

4.Manganese shunt tambaga: Jaman ayeuna milih gelung kalayan shunt tambaga mangan anu kacida stabil sareng lega.

5. Metode komunikasi: RS485

Fungsi 6.Main: pangukuran, tampilan, waktos, output pulsa, jsb.

Struktur 7. teguh, bakar seuneu, anti sepuh sareng kinerja kedap anu saé.

8. Struktur sareng diménsi pasualan anu seragam, singket sareng gampang dipasang.

 

——Parameter Téknis——

 

Tegangan tegangan 220V
Spésifikasi ayeuna 560A
Frékuénsi dipasang 50Hz
Tahap akurasi Tahap Aktif 1, Tingkat Reaktif 2
Konsumsi énergi Jalur tegangan: <= 1.5W, 5VA; garis ayeuna: <2VA
Kisaran suhu Kisaran suhu damel -25 ~ 55degree,

kisaran suhu ekstrim kisaran -40 ~ 70 derajat

Méter konter (imp / kWh) 1200
Kelembapan kisaran 40%60%, kalembaban relatif damel tiasa dikawasa dina 95%
Komunikasi RS485: 2400bps DL / T645-2007

 

——Gambar produk——

 

Single-phase simple multi-function electric energy meter (2)
Single-phase simple multi-function electric energy meter (3)
Single-phase simple multi-function electric energy meter (7)
Single-phase simple multi-function electric energy meter (4)
Single-phase simple multi-function electric energy meter (1)
Single-phase simple multi-function electric energy meter (5)
Single-phase simple multi-function electric energy meter (6)

 

——Modeu Sambungan Kawat——

 

Fix meter listrik kana kotak meter, teras sambungkeun antarbeungeut numutkeun diagram kabel. Disarankeun make kawat tambaga atanapi terminal tambaga. Tukang screws dina kotak terminal kedah diketelkeun supaya teu dibakar kusabab kontak goréng atanapi kawat ipis anu parah.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami