page-b
  • Three phase electronic energy meter(carrier, lora, gprs)

    Tilu fase énergi éléktronik fase (pamawa, lora, gprs)

    Telu fase opat kawat / tilu tahap tilu tanaga kawat tilu-kabel ngagunakeun hiji sirkuit terintegrasi skala ageung sareng nganggo chip pangukuran énergi-precision tinggi. Kamampuhan komunikasi modul pamawa na sareng kamampuanna parantos ngahontal kana aplikasi prakték anu jembar. Éta diadopsi téknologi pamrosesan sampling digital sareng prosés SMT, sareng dirarancang sareng diproduksi numutkeun konsumsi listrik saé pangguna industri.
  • Single phase electronic energy meter

    Méter énergi éléktronik tunggal

    Méja énergi listrik tunggal-fase mangrupakeun produk pangukuran énergi anyar anu dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan kami dumasar kana spésifikasi téknis GB / T17215.321-2008. Produk ieu nganggo sirkuit terintegrasi skala ageung sareng téknik SMT, kalayan fungsi sapertos pangukuran énergi listrik, pamrosésan data, monitoring real-time, sareng interaksi inpormasi.
  • Three phase electronic energy meter

    Tilu fénérisér énergi énergi éléktronik

    Méteran tilu-kawat opat-kawat / tanaga tilu-tanaga kawat tilu-kabel nyaéta sirkuit terintegrasi anu gedé, ngagunakeun téknologi pamrosesan sampling digital sareng prosés SMT, dirarancang sareng diproduksi numutkeun pamakean listrik saleresna ku pangguna industri. Éta nyumponan sarat GB / T 17215.301-2007 , DL / T 614-2007 sareng DL / T645-2007 .Mangabutuh tiasa ngaropéa sasuai pikeun kabutuhan.