page-b

Muter cai jauh jauh

Méter cai pinter ngagunakeun kontrol katup cerdas salaku tabel dasar .Embed MCU kotak alat optoelectronik, modul komunikasi sareng sirkuit kontrol dina kotak kontén. dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan kami dumasar kana spésifikasi téknis GB / T778.1, CJ / T188, CJ / T224.


Jinis Produk

Produk Tag

——Inpormasi Umum——

 

Fitur Produk:

1. Panyungsi CPU, chip memori sareng modul komunikasi 485 / M-BUS

2. Daya listrik ngan ukur nalika ngumpulkeun data méter cai, kecap roda kode cai cai dibaca ku tabung fotoelektrik, sareng nomer anu dihasilkeun ku penghakiman CPU nyaéta kaluaran ku 485 / M-BUS

3. Sarat sareng GB / T778.1, CJ / T188, CJ / T224 sareng standar sanés.

4. Meuli cai heula, teras paké cai, meter cai otomatis bakal nutup klep saatos anggo

5. klep otomatis dijaga sacara teratur pikeun nyegah clogging

6. Komunikasi fotografik pikeun nyegah pangaruh gangguan éléktromagnétik dina cacah cai cai

 

——Fungsi Produk——

 

Desain kakuatan 1.Low

Kusabab data karakter kabayang langsung dibaca, teu aya kasalahan maca anu akumulasi. Bacaan mékanis sareng bacaan éléktronik dijaga tetep konsisten .Laran desain konsumsi listrik, ngan ukur butuh kakuatan nalika maca.

2.Consistén maca

Teu aya bacaan anu konsisten disababkeun ku kasalahan akumulasi atanapi ngabalikeun méteran cai

3. Komunikasi tiasa dipercaya

Nganggo panyandi data sareng metode verifikasi canggih, reliabilitas komunikasi anu luhur

4.Code unik

Unggal tabel gaduh kode alamat unik, sambungan beus, kabel basajan

5.Automatis maca bacaan

Digabungkeun sareng sistem komputer host kanggo netepkeun sistem manajemen bacaan otomatis otomatis jauh pikeun ngawujudkeun bacaan meter sareng otomatisasi manajemén

6. maca élektonik

Alat bacaan éléktronik henteu mangaruhan ukur ukur akurasi alat primér anu asli

7. kontrol

Maca jarak cai jauh langsung tiasa ngatur switch jarak jauh tina software manajemén. Klep ngagaduhan fungsina pangropéa périodik sorangan pikeun nyegah clogging

 

——Parameter Téknis——

 

Parameter produk
Tahap akurasi

tingkat 2

Leungitna tekenan

≤0.025Mpa

Tekanan damel

≤1.0MPa

Kisaran suhu

5-55

Spésifikasi ayeuna

≤10uA

Tingkat perlindungan

IP65

Alarem wates alarem

2m³

Unit pangeutikna ngagaleuh cai

1m³

Ngabereskeun kahirupan

20000kali

 

Lambaran spésifikasi

Modél /
Kaliber DN

Aliran maksimumQs

Aliran umum
(Qp)

Aliran minimalQi

Panjangnamm

Lebarmm

Luhurmm

Panyambung pipamm

15

3

1,5

0,03

165

90

120

45

20

5

2,5

0,05

195

90

120

50

25

7

3,5

0,07

220

90

120

58

32

12

6

0,12

335

120

200

60

40

20

10

0,2

380

130

200

63

 

——Gambar produk——

 
SMART REMOTE WATER METER 

 

——Catetan Instalasi——

 

Kabel pamasangan

(1) Sateuacan masang, béréskeun rami, pasir sareng pucukan sanés dina pipa dahan anu henteu karep

(2) Sadaya posisi pamasangan meter kedah ngahindarkeun paparan cahaya panonpoe, banjir, katirisan, polusi kimia sareng éléktromagnétik, sareng pantes pikeun ngaleupaskeun sareng maca

(3) Méter butuhkeun instalasi horizontal. Salila pamasangan, jamparing dina paréter cai cai kedah konsisten kalayan arah aliran cai. Pikeun mastikeun katepatan tina aliran aliran, bagian pipa lempeng kalayan 6-12 kali diameter nominal diperyogikeun di payuneun cai cai sareng 4-6 kali dina pipa Lurus tukang


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami