page-b

Stop kontak pinter

Soket kontrol ngecas mangrupikeun stop kontak pinter kalayan waktos tiasa diprogram, tampilan sareng kontrol switch. Éta tiasa ngalengkepan ukur parameter listrik sapertos tegangan, arus, faktor kakuatan aktif, frekuensi, sareng sajabana, pangukuran énergi, tampilan data, kontrol kaluaran, sareng sajabana. Model anu tiasa dianggo sacara umum pikeun ngontrol kendali garasi kulawarga sareng konsumsi kakuatan aman. perusahaan sareng lembaga.


Jinis Produk

Produk Tag

--Inpormasi Umum--

 

Fitur Produk:

1. Nyegah berlebihan: nalika ngecas mobil batré, telepon sélulér, sareng sanésna tiasa nyingkahan karusakan berlebihan deui batré, nguapkeun umur batré sareng ngirangan konsumsi énergi.

2. Daya otomatis dipareuman saatos biaya anu pinuh: pareum listrik sanés saatos batréna pinuh, nolak tebih sareng panas pikeun nyegah seuneu

3. Anti-kakehan: Fungsi watesan anu gancang sareng gancang tiasa nyegah alat listrik tina nimbulkeun seuneu kusabab naekna gancang nalika arus anu normal atanapi pondok

4. Statistik listrikna: pangukuran énergi listrik akurat ayeuna, tegangan, sareng pangukuran listrik, anu ngamungkinkeun para pengguna terang kana pamakean listrik anu leres sareng konsumsi listrik kumulatif dina alat listrik dina waktosna.

 

——Fungsi Produk——

 

1. Ngeusi daya: Soket ngecas cerdas tiasa nangtoskeun parantosan operasi ngecas numutkeun parobahan listrik anu dicas, sareng kakuatan otomatis pareum pikeun nyegah overcharging tina mangaruhan umur batre.

2. Fungsi waktu: waktos stop kontak calakan, dugi ka 8 kelompok waktos tiasa diatur. Éta tiasa dihurungkeun sareng pareumkeun dumasar kana waktos anu diatur.

3. Inpormasi parameter: Dina modeu non-setting, klik tombol "up" sareng "turun" pikeun ningali voltase, arus, kakuatan, kakuatan akumulasi, sareng sajabana.

4. switch manual: dina kaayaan listrik, pencét tombol "Lebetkeun" salami 3 detik kanggo sacara manual ngalih saklar.

6. Reset daya: Nalika LCD ningalikeun kakuatan kumulatif, lami pencét tombol "Set" kanggo 3 detik pikeun ngareset kakuatan kumulatif

7. Overload protection: nalika kakuatan ngaleuwihan 1100W, kakuatan bakal otomatis dipotong dina 2 detik, lampu indikator kedip-kedip, sareng kakuatanna bakal disimpen deui sacara otomatis saatos 30 detik dipotong pareum listrik Saatos tilu overload berturut-turut, kakuatan éta permanén dipotong, sareng anjeun tiasa neruskeun damel ku mencét tombol "Lebetkeun".

 

——Parameter Téknis——

 

Kinerja

Parameter

Tampiling

Voltaseu

AC220V

frékuénsi

50Hz

katepatan

Tingkat aktip 1.0

mamerkeun

Tampilan siklus

ayeuna

Voltaseu

AC220V

ayeuna

≦ 5A

kaluaran

ayeuna

5A

kakuatan

1100W

lingkungan

damel

-10 ~ 55 ℃

neundeun

-20 ~ 75 ℃

 

 

——Gambar produk——

 

Smart Socket1 5


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami