page-b
  • Smart socket

    Stop kontak pinter

    Soket kontrol ngecas mangrupikeun stop kontak pinter kalayan waktos tiasa diprogram, tampilan sareng kontrol switch. Éta tiasa ngalengkepan ukur parameter listrik sapertos tegangan, arus, faktor kakuatan aktif, frekuensi, sareng sajabana, pangukuran énergi, tampilan data, kontrol kaluaran, sareng sajabana. Model anu tiasa dianggo sacara umum pikeun ngontrol kendali garasi kulawarga sareng konsumsi kakuatan aman. perusahaan sareng lembaga.
  • Power strip

    Kakuatan jajan

    Éta mangrupikeun stop kontak kalayan idéntifikasi otomatis ngeunaan panggunaan kakuatan tina alat sareng switch aktif. Éta tiasa dianggo sacara lega dina kadali hubungan antara TV home, kotak set-top sareng stereo, kitu ogé kadali sambungan komputer sareng panyitak dina perusahaan sareng lembaga. Sahingga pikeun ngahontal pangaruh hemat energi jeung pangurangan émisi.