page-b

Tiga fase énergi éléktronik fase (pamawa, lora, gprs)

Telu fase opat kawat / tilu tahap tilu tanaga kawat tilu-kabel ngagunakeun hiji sirkuit terintegrasi skala ageung sareng nganggo chip pangukuran énergi-precision tinggi. Kamampuhan komunikasi modul pamawa na sareng kamampuanna ogé parantos ngahontal hiji aplikasi prakték anu jembar. Éta diadopsi téknologi pamrosesan sampling digital sareng prosés SMT, sareng dirarancang sareng diproduksi numutkeun konsumsi listrik saé pangguna industri.


Jinis Produk

Produk Tag

——Inpormasi Umum——

 

Fitur Produk:

1. Lampu api, gampang dipasang

2. Fungsi ukuran énergi aktip & réaktif, tiasa nampilkeun waktos, kode alarm, jsb.

3. Kalayan fungsi muka catetan panutup, tiasa ditaros pikeun nyegah maling listrik.

4. Énergi énergi ngagaduhan fungsi tikét tarif (tingkat variabel)

5. Métode pangaturan jarak jauh sareng lokal

6.Komunikasi komunikasi: RS485, infra red

7. Boga fungsi ngabersihkeun méter, anu merenah sareng fléksibel pikeun dianggo.

Gelombang pamawa berkomunikasi ngaliwatan jaringan listrik tanaga henteu kudu narik kawat sanés.

 

——Fungsi Produk——

 

1.Display ku tampilan LCD sareng sudut pandang anu lega sareng kontras anu luhur

2.Nanggo téknologi pamrosésan digital sareng prosés SMT.

3.Voltage gelung sampling ngadopsi pamisahan tegangan tegangan

Fungsi utama: pangukuran sareng pangesan, kadali aksés jauh, sertifikasi kaamanan sareng enkripsi, tampilan, rékaman acara, beku, waktos, kaluaran pulsa, jsb.

5.Manganese shunt tambaga sareng modul NB:

Ayeuna nganggo nganut gelung kalayan shunt tambaga mangan anu stabil pisan sareng lega.

Modul NB: Komunikasi jaringan IoT, konsumsi daya rendah. Ndukung sambungan efisiensi tinggi kanggo alat anu gaduh syarat sambungan jaringan tinggi

6.Modar Cithakan: Komunikasi ku jaringan listrik tanaga listrik tanpa peryogi kabel tambahan.

Modél Lora: Komunikasi jaringan jarak jauh leutik jarak jauh.

Modél GPRS: Jaringan umum sélulér (jaringan 2G).

Pamilihan 7.Card sareng metode komunikasi: Kartu CPU / kartu enkripsi logik / kartu SD. RS485, inféksi inféksi, kakuatan listrik

8. Inpormasi: konsumsi listrik kumulatif dina bulan ayeuna sareng bulan kamari, nilai indikasi énergi kumulatif listrik sareng jumlah indikasi energi listrik anu dikumpulkeun, tanggal sareng waktos ayeuna, kode alarm atanapi ajakan, status status ajakan, nomer méter tina tanaga listrik listrik. jsb.

9.Metering chip sareng modul NB: A chip metering dipaké pikeun ngukur kakuatan aktip bidirectional sareng énergi réaktifan opat-kuadran. Gelombang tegangan voltase ngadopsi pamisah tegangan tegangan.

10.Optional function- switch built-in

Jenis aksés langsung pilihan atanapi jinis aksés trafo, pilihan opsional- switch diwangun

saklar kabina: saklar sirkuit circuit mini dipasang dipasang ka jero meter, sareng dina méter dipasang, kaunggulan: struktur sederhana sareng harga murah

11.Pungsi fungsi-switch éksternal

Pilihan aksés langsung pilihan atanapi jinis aksés trafo, pilihan opsional éksternal

gentos éksternal: sirkuit sirkuit miniatur dipisahkeun, métrik listrik ngatur pembukaan / nutup tina circuit circuit éksternal ngalangkungan terminal kontrol

kaunggulan: circuit breaker éksternal, kendatna anu kuat, teu gampang ngaruksak.

 

——Parameter Téknis——

 

Tegangan tegangan 3 × 220 / 380V
Spésifikasi ayeuna 3 × 1,56A× 3 × 520A× 3 × 1040A× 3 × 560A× 3 × 2080A
Frékuénsi dipasang 50Hz
Tahap akurasi Tingkat aktip 0.5, Tingkat Réaktif 2, 0.5seconds / dinten
Konsumsi énergi Garis tegangan: <= 1.5W, 5VA; garis ayeuna: <1VA
Kisaran suhu Kisaran suhu damel -25 ~ 55degree, éksténsif suhu kerja -40 ~ 70 derajat
Méter konter (imp / kWh) 6400400240
Komunikasi RS485: 2400bps Infrared: 1200bps DL / T645-2007

 

——Gambar produk——

THREE PHASE ELECTRONIC ENERGY METER(Carrier, Lora, GPRS) (1)
THREE PHASE ELECTRONIC ENERGY METER(Carrier, Lora, GPRS) (2)
THREE PHASE ELECTRONIC ENERGY METER(Carrier, Lora, GPRS) (6)
THREE PHASE ELECTRONIC ENERGY METER(Carrier, Lora, GPRS) (4)
THREE PHASE ELECTRONIC ENERGY METER(Carrier, Lora, GPRS) (5)
THREE PHASE ELECTRONIC ENERGY METER(Carrier, Lora, GPRS) (3)

 

——Modeu Sambungan Kawat——

 

Fix meter listrik kana kotak meter, teras sambungkeun antarbeungeut numutkeun diagram kabel. Disarankeun make kawat tambaga atanapi terminal tambaga. Screws dina kotak terminal kedah diketelkeun supaya henteu kabakaran kusabab hubungan goréng atanapi kawat ipis anu parah.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami