page-b
  • Three phase electronic energy meter(carrier, lora, gprs)

    Tilu fase énergi éléktronik fase (pamawa, lora, gprs)

    Telu fase opat kawat / tilu tahap tilu tanaga kawat tilu-kabel ngagunakeun hiji sirkuit terintegrasi skala ageung sareng nganggo chip pangukuran énergi-precision tinggi. Kamampuhan komunikasi modul pamawa na sareng kamampuanna parantos ngahontal kana aplikasi prakték anu jembar. Éta diadopsi téknologi pamrosesan sampling digital sareng prosés SMT, sareng dirarancang sareng diproduksi numutkeun konsumsi listrik saé pangguna industri.