page-b

Tilu fase LCD nampilkeun tampilan digital tanaga énergi éléktronik multi-fungsi sareng rs485

Alat multi-fungsi anu dipasang, fase instrumen listrik anu inténsif kalayan pangukuran program, tampilan, komunikasi digital RS485 sareng output pulsa listrik, sanggup ngukur voltase, arus, kakuatan aktip, kakuatan reaktif, faktor kakuatan, frekuensi, pangukuran énergi , panganteur data, koleksi sareng pangiriman, éta tiasa dianggo sacara umum dina substation automation, automation distribusi, gedong cerdas, sareng pangukuran énergi, manajemén, sareng evaluasi dina perusahaan. Katepatan pangukuran mangrupikeun tingkat 1, nyadar LCD atanapi tampilan LED dina situs sareng komunikasi antarmuka digital RS485 jauh. Éta cocog sareng protokol komunikasi DL / T645-2007 sareng protokol komunikasi MODBUS-RTU standar.


Jinis Produk

Produk Tag

——Fungsi Produk——

 

1.Flame retardant, gampang dipasang

2.Tembarkeun lampu tukang, LCD ageung, tampilan anu jelas

3.Can nunjukkeun tegangan tilu fase, ayeuna, kakuatan / réaktif, faktor kakuatan sareng frekuensi dina layar anu ageung

4.Lagi komunikasi komunikasi, tiasa ngagunakeun 2 saluran pikeun ngirimkeun data dina waktos anu sami.

5.Dasar fungsi anu tiasa diprogram, rasio trafo tiasa diatur ngaropéa.

Metode 6.Wiring: Tahap tilu-kawat tilu kawat, tilu-fase opat kawat, jsb.

Standar 7.voltage: 380V / 100V / 57.7V sareng anu sanés, sapinuhna cocog.

Tombol 8.Silicone, raos touch alus sareng waktos panjang anu lami

9.Pasangan instalasi henteu gampang pegat, teguh pisan

——Parameter Téknis——

 

Tegangan tegangan 220V / 600V
Spésifikasi ayeuna 5A
Frékuénsi dipasang 50Hz
Tahap akurasi Tingkat aktip 1
Konsumsi énergi ≦ 5VA
Panganteur digital Baris 2 RS485, MODBUS-RTU (DL645-2007)
Kaluaran nadi Garis 1
Kisaran suhu Kamampuan suhu kisaran -10 ~ 55 derajat,
Panyimpen suhu suhu -20 ~ 75 derajat

 

——Gambar produk——

 

embedded (1)  embedded (2)  embedded (3)

 

Dimensimm

 

Diménsi éksternalmm

Dimensi Holemm

Jarak instalasi minimum horisontalmm

Vertical jarak minimum instalasimm

Jerona (mm

97 * 97

91 * 91

97

97

80

 

image4

 

——Modeu Sambungan Kawat——

 

1.Pikeun méteran listrik kana kotak meter, teras sambungkeun antarmuka. Disarankeun make kawat tambaga atanapi terminal tambaga.

Input paningkatan: voltase input henteu kedah langkung luhur ti voltase input dinilai produk tina 220V, upami henteu PT kedah dipertimbangkeun.

Input 3.Current: Asing input dipeunteun anu standar nyaéta 5A. Langkung ti 5A, témplor éksternal CT (kiwarikedah dianggo. Upami alat-alat anu séjén disambungkeun ka CT anu dipaké, kabel éta kedah séri. Sateuacan nyoplokkeun kawat input anu ayeuna, pastikeun pegatkeun sambungan circuit utama CT atanapi pondok sirkuit sekunder.

-Pastikan yén tegangan input sareng arus saluyu sareng unggal anu sami, sareng arah anu asup sareng anu kaluar sami; disebutkeun, nilai sareng simbol bakal salah!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami