page-b
  • Three phase LCD embedded digital display multi-function electronic energy meter with rs485

    Tilu fase LCD nampilkeun tampilan digital tanaga énergi éléktronik multi-fungsi sareng rs485

    Alat multi-fungsi anu dipasang, sababaraha alat listrik calakan kalayan pangukuran anu diprogram, tampilan, komunikasi digital RS485 sareng output pulsa listrik, sanggup ngukur voltase, arus, kakuatan aktip, kakuatan reaktif, faktor kakuatan, frekuensi, pangukuran énergi , panganteur data, koleksi sareng pangiriman, éta tiasa dianggo sacara umum dina substation automation, automation distribusi, gedong cerdas, sareng pangukuran énergi, manajemén, sareng evaluasi dina perusahaan. Katepatan pangukuran mangrupikeun tingkat 1, nyadar LCD atanapi tampilan LED dina situs sareng komunikasi antarmuka digital RS485 jauh. Éta cocog sareng protokol komunikasi DL / T645-2007 sareng protokol komunikasi MODBUS-RTU standar.