page-b
  • Three-phase multi-function electronic energy meter

    Telu fase méter tanaga éléktronik multi-fungsina

    Méteran tilu-kawat opat-kawat / tanaga tilu-tanaga kawat tilu-kabel nyaéta sirkuit terintegrasi anu gedé, ngagunakeun téknologi pamrosesan sampling digital sareng prosés SMT, dirarancang sareng diproduksi numutkeun pamakean listrik saleresna ku pangguna industri. Éta nyumponan sarat GB / T 17215.301-2007 , DL / T 614-2007 sareng DL / T645-2007 .Mangabutuh tiasa ngaropéa sasuai pikeun kabutuhan