page-b
  • Ic card pre-paid water meter ic

    Kartu Ic pra-bayar cai ic ic

    Méter cai pinter ngagunakeun kontrol katup cerdas salaku tabel dasar .Embed MCU kotak alat optoelectronik, modul komunikasi sareng sirkuit kontrol dina kotak kontén. dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan kami dumasar kana spésifikasi téknis GB / T778.1, CJ / T188, CJ / T224.
  • Smart remote water meter

    Muter cai jauh jauh

    Méter cai pinter ngagunakeun kontrol katup cerdas salaku tabel dasar .Embed MCU kotak alat optoelectronik, modul komunikasi sareng sirkuit kontrol dina kotak kontén. dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan kami dumasar kana spésifikasi téknis GB / T778.1, CJ / T188, CJ / T224.